קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש

קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת קארי עוף האולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ 'בישול הודי פרש ניסיון. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, זרעי חרדל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש, Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש, ו סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כוסברה, כמון, זרעי חרדל, פלפל, ציפורן, צ ' ילי במטחנת תבלינים (אתה יכול גם להשתמש במטחנת קפה) ולטחון אותם עקביות של פלפל שחור טחון דק. מערבבים בכורכום, אשר יהיה צהוב תערובת התבלינים עם האופי הבהיר שטוף השמש האופייני שלה. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום היטב, הרחק אור עודף, חום ולחות, עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לתיבול בשרלתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לאחר השמן מופיע להבהב, מוסיפים את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד הבצל הוא קרמל בהיר חום סביב הקצוות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים את תערובת התבלינים למחבת ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תן לתבלינים לצלות את מחרוזת הבצל עד הניחוחות לשנות באופן דרמטי, 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
יוצקים את העגבניות ומערבבים פעם או פעמיים. מנמיכים את החום ומבשלים את הרוטב הגושי, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות עגבניות לרכך, הלחות עודפת מתאדה, וכמה שמנים בתבלינים מתחילים לנקד את קצה הרוטב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
יוצקים את חצי וחצי למחבת לגרד את התחתון פעם או פעמיים כדי לשחרר כל פיסות בצל, שום, וג ' ינג ' ר, ביעילות deglazing המחבת ולשחרר את הטעמים האלה בחזרה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הקארי העבה לבלנדר. מחזיק את המכסה למטה, מחית את הקארי עד שהוא מעט מקושקש מחפש אבל חלק, וכתום זעפרן בגוון.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להחזיר את הרוטב למחבת ומערבבים את העוף והמלח. מבשלים את הקארי, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד העוף, כאשר לחתוך עם מזלג או סכין, מבושל דרך, כבר לא ורדרד-אדום, ומיצי שלה לרוץ ברור, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מפזרים את הכוסברה על גבי קארי העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי עגבניות חתוכות לקוביות עם המיצים שלהםשימורי עגבניות חתוכות לקוביות עם המיצים שלהם2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית12צ'ילי אדום יבש (כמו chiles de arbol), גבעולים מושלךצ'ילי אדום יבש (כמו chiles de arbol), גבעולים מושלך2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי כוסברה טריים קצוצים דק וגבעולים רכיםעלי כוסברה טריים קצוצים דק וגבעולים רכים2קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי כוסברהזרעי כוסברה1גבינת פרמזן מגוררת3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4קצת קישואים קצוציםקאריקארי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)התערובת של Raghavan (לעיל) או חנות קנה אבקת קארי Madrasהתערובת של Raghavan (לעיל) או חנות קנה אבקת קארי Madras4זנגביל טרי (כל אחד על גודל ועובי של מטבע 25 סנט; אין צורך לקלף את העור), קצוץ גסזנגביל טרי (כל אחד על גודל ועובי של מטבע 25 סנט; אין צורך לקלף את העור), קצוץ גס4ציפורן בגודל בינונישום, קצוץ גסשום, קצוץ גס4קצת קישואים קצוציםהתערובת של Raghavanהתערובת של Raghavan1אוראו ממולאים כפוליםכורכום הקרקעכורכום הקרקע1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי1קטןבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםמלח גס כשר או יםמלח גס כשר או ים680פלפל האבנרוחזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לקוביות 2 אינץחזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לקוביות 2 אינץ2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי חרדל שחור או צהובזרעי חרדל שחור או צהוב

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.