קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש

קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת קארי עוף האולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ 'בישול הודי פרש ניסיון. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, זרעי חרדל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש, Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש, ו סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כוסברה, כמון, זרעי חרדל, פלפל, ציפורן, צ ' ילי במטחנת תבלינים (אתה יכול גם להשתמש במטחנת קפה) ולטחון אותם עקביות של פלפל שחור טחון דק. מערבבים בכורכום, אשר יהיה צהוב תערובת התבלינים עם האופי הבהיר שטוף השמש האופייני שלה. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום היטב, הרחק אור עודף, חום ולחות, עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לתיבול בשרלתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לאחר השמן מופיע להבהב, מוסיפים את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד הבצל הוא קרמל בהיר חום סביב הקצוות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים את תערובת התבלינים למחבת ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
תן לתבלינים לצלות את מחרוזת הבצל עד הניחוחות לשנות באופן דרמטי, 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
יוצקים את העגבניות ומערבבים פעם או פעמיים. מנמיכים את החום ומבשלים את הרוטב הגושי, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות עגבניות לרכך, הלחות עודפת מתאדה, וכמה שמנים בתבלינים מתחילים לנקד את קצה הרוטב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
יוצקים את חצי וחצי למחבת לגרד את התחתון פעם או פעמיים כדי לשחרר כל פיסות בצל, שום, וג ' ינג ' ר, ביעילות deglazing המחבת ולשחרר את הטעמים האלה בחזרה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את הקארי העבה לבלנדר. מחזיק את המכסה למטה, מחית את הקארי עד שהוא מעט מקושקש מחפש אבל חלק, וכתום זעפרן בגוון.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להחזיר את הרוטב למחבת ומערבבים את העוף והמלח. מבשלים את הקארי, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד העוף, כאשר לחתוך עם מזלג או סכין, מבושל דרך, כבר לא ורדרד-אדום, ומיצי שלה לרוץ ברור, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מפזרים את הכוסברה על גבי קארי העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי עגבניות חתוכות לקוביות עם המיצים שלהםשימורי עגבניות חתוכות לקוביות עם המיצים שלהם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס12צ'ילי אדום יבש (כמו chiles de arbol), גבעולים מושלךצ'ילי אדום יבש (כמו chiles de arbol), גבעולים מושלך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי כוסברה טריים קצוצים דק וגבעולים רכיםעלי כוסברה טריים קצוצים דק וגבעולים רכים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זרעי כוסברהזרעי כוסברה12 כפיות אבקת שום3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4שרימפס וורידיםקאריקארי2חתיכות טופי הית' ברהתערובת של Raghavan (לעיל) או חנות קנה אבקת קארי Madrasהתערובת של Raghavan (לעיל) או חנות קנה אבקת קארי Madras4זנגביל טרי (כל אחד על גודל ועובי של מטבע 25 סנט; אין צורך לקלף את העור), קצוץ גסזנגביל טרי (כל אחד על גודל ועובי של מטבע 25 סנט; אין צורך לקלף את העור), קצוץ גס4ציפורן בגודל בינונישום, קצוץ גסשום, קצוץ גס4שרימפס וורידיםהתערובת של Raghavanהתערובת של Raghavan1אוראו ממולאים כפוליםכורכום הקרקעכורכום הקרקע1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי1קטןבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםמלח גס כשר או יםמלח גס כשר או ים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לקוביות 2 אינץחזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לקוביות 2 אינץ2חתיכות טופי הית' ברזרעי חרדל שחור או צהובזרעי חרדל שחור או צהוב

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.