קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

קארי עוף יוגורט עגבניות

קארי עוף יוגורט עגבניות
קארי עוף יוגורט עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 455 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך arbol chiles, תרמילי הל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, יוגורט עוף קארי, ו קארי עוף עם יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מפזרים את זרעי הכמון ומערבבים; הם צריכים לרחוש על קשר, להיות ריחני להכהות מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
Caramelize בצל: מיד להוסיף את הבצל האדום ואת עלי המפרץ לסיר. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל חום ערמוני כהה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ערמוניםערמונים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הפוך את בסיס העגבניות: בעוד הבצל מתבשל, לנקז את המיץ מפחית עגבניות לתוך כוס מדידה נוזלית; להפריש. מחית עגבניות, שום, זנגביל, צ ' ילי, כורכום ופפריקה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1
מוסיפים את בסיס העגבניות לתערובת הבצל ומבשלים, מערבבים, עד עבה ודביק-כמו, 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, מוסיפים את העוף ותפוחי האדמה. מבשלים, ערבוב, עד העוף הוא אטום והרוטב נצמד לבשר ותפוחי אדמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מוסיף את הדבש למיץ עגבניות שמורות, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים כדי להפוך 1 1/2 כוסות של נוזל; לשפוך לתוך הסיר. מתבלים במלח לטעמך ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה ובעדינות מבשלים, חשופים ומתערבבים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב מתעבה מעט, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
התאימו את התיבול: מערבבים בעדינות את היוגורט לתוך הקארי. טעם לתיבול ולהוסיף מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מפזרים את Garam Masala ומגישים על אורז. למעלה עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
צילום: קורל פון זומוולט
5
פגזו את ההל: פתחו בעדינות את תרמילי הל הירוק והשחור עם מרגמה ועלי (או ריסקו אותם על קרש חיתוך באמצעות מחבת כבדה).
מרכיבים שתצטרך
הל שחורהל שחור
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את הזרעים ולהשליך את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
7
טוחנים את התבלינים: טוחנים היטב את זרעי הל, מקלות קינמון וציפורן בתבלינים או במטחנת קפה. לאחסן במיכל אטום הרחק אור שמש ישיר עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')4תרמילי הל שחוריםתרמילי הל שחורים411חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיף שלמותעגבניות שזיף שלמות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן בוטנים או קנולהשמן בוטנים או קנולה3largesמקלות קינמון, עדיף ציילון, שבור לחתיכותמקלות קינמון, עדיף ציילון, שבור לחתיכות6שרימפס וורידיםאורז בסמטי מבושל, להגשהאורז בסמטי מבושל, להגשה1אוראו ממולאים כפולים3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4צ'ילי ארבול מיובש, גבעולים הוסרוצ'ילי ארבול מיובש, גבעולים הוסרו6שרימפס וורידיםכוסברה טרייה קצוצה, לציפויכוסברה טרייה קצוצה, לציפוי5ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג1אינצ ' יםג'ינג'ר, קלופים וקצוצים בערךג'ינג'ר, קלופים וקצוצים בערך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרמילי הל ירוקיםתרמילי הל ירוקים1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות 1 אינץתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות 1 אינץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסיוגורט חלב מלא רגיל, עדיף בסגנון יוונייוגורט חלב מלא רגיל, עדיף בסגנון יווני907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, שומן גזוז, חצויירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, שומן גזוז, חצוי0חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ריזלינג

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ו Riesling. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.