קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

קארי עוף יוגורט עגבניות

קארי עוף יוגורט עגבניות
קארי עוף יוגורט עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 455 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך arbol chiles, תרמילי הל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, יוגורט עוף קארי, ו קארי עוף עם יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מפזרים את זרעי הכמון ומערבבים; הם צריכים לרחוש על קשר, להיות ריחני להכהות מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
Caramelize בצל: מיד להוסיף את הבצל האדום ואת עלי המפרץ לסיר. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל חום ערמוני כהה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ערמוניםערמונים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
הפוך את בסיס העגבניות: בעוד הבצל מתבשל, לנקז את המיץ מפחית עגבניות לתוך כוס מדידה נוזלית; להפריש. מחית עגבניות, שום, זנגביל, צ ' ילי, כורכום ופפריקה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1
מוסיפים את בסיס העגבניות לתערובת הבצל ומבשלים, מערבבים, עד עבה ודביק-כמו, 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, מוסיפים את העוף ותפוחי האדמה. מבשלים, ערבוב, עד העוף הוא אטום והרוטב נצמד לבשר ותפוחי אדמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1
מוסיף את הדבש למיץ עגבניות שמורות, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים כדי להפוך 1 1/2 כוסות של נוזל; לשפוך לתוך הסיר. מתבלים במלח לטעמך ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה ובעדינות מבשלים, חשופים ומתערבבים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב מתעבה מעט, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
התאימו את התיבול: מערבבים בעדינות את היוגורט לתוך הקארי. טעם לתיבול ולהוסיף מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מפזרים את Garam Masala ומגישים על אורז. למעלה עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
צילום: קורל פון זומוולט
5
פגזו את ההל: פתחו בעדינות את תרמילי הל הירוק והשחור עם מרגמה ועלי (או ריסקו אותם על קרש חיתוך באמצעות מחבת כבדה).
מרכיבים שתצטרך
הל שחורהל שחור
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הסר את הזרעים ולהשליך את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
טוחנים את התבלינים: טוחנים היטב את זרעי הל, מקלות קינמון וציפורן בתבלינים או במטחנת קפה. לאחסן במיכל אטום הרחק אור שמש ישיר עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר4תרמילי הל שחוריםתרמילי הל שחורים411פלפל האבנרועגבניות שזיף שלמותעגבניות שזיף שלמות2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן בוטנים או קנולהשמן בוטנים או קנולה3largesמקלות קינמון, עדיף ציילון, שבור לחתיכותמקלות קינמון, עדיף ציילון, שבור לחתיכות6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםאורז בסמטי מבושל, להגשהאורז בסמטי מבושל, להגשה1אוראו ממולאים כפולים3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4צ'ילי ארבול מיובש, גבעולים הוסרוצ'ילי ארבול מיובש, גבעולים הוסרו6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםכוסברה טרייה קצוצה, לציפויכוסברה טרייה קצוצה, לציפוי5ציפורןפירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים1אינצ ' יםג'ינג'ר, קלופים וקצוצים בערךג'ינג'ר, קלופים וקצוצים בערך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרמילי הל ירוקיםתרמילי הל ירוקים1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלח כשרמלח כשר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות 1 אינץתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות 1 אינץ2קרום: פירורי קרקר גרהםיוגורט חלב מלא רגיל, עדיף בסגנון יוונייוגורט חלב מלא רגיל, עדיף בסגנון יווני907פלפל האבנרוירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, שומן גזוז, חצויירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, שומן גזוז, חצוי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכוםכורכום

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ריזלינג

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ו Riesling. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.