קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

קארי עוף יוגורט עגבניות

קארי עוף יוגורט עגבניות
קארי עוף יוגורט עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 455 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך arbol chiles, תרמילי הל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, יוגורט עוף קארי, ו קארי עוף עם יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים את זרעי הכמון ומערבבים; הם צריכים לרחוש על קשר, להיות ריחני להכהות מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
Caramelize בצל: מיד להוסיף את הבצל האדום ואת עלי המפרץ לסיר. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל חום ערמוני כהה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ערמוניםערמונים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הפוך את בסיס העגבניות: בעוד הבצל מתבשל, לנקז את המיץ מפחית עגבניות לתוך כוס מדידה נוזלית; להפריש. מחית עגבניות, שום, זנגביל, צ ' ילי, כורכום ופפריקה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1
מוסיפים את בסיס העגבניות לתערובת הבצל ומבשלים, מערבבים, עד עבה ודביק-כמו, 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, מוסיפים את העוף ותפוחי האדמה. מבשלים, ערבוב, עד העוף הוא אטום והרוטב נצמד לבשר ותפוחי אדמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיף את הדבש למיץ עגבניות שמורות, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים כדי להפוך 1 1/2 כוסות של נוזל; לשפוך לתוך הסיר. מתבלים במלח לטעמך ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה ובעדינות מבשלים, חשופים ומתערבבים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב מתעבה מעט, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
התאימו את התיבול: מערבבים בעדינות את היוגורט לתוך הקארי. טעם לתיבול ולהוסיף מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מפזרים את Garam Masala ומגישים על אורז. למעלה עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
צילום: קורל פון זומוולט
5
פגזו את ההל: פתחו בעדינות את תרמילי הל הירוק והשחור עם מרגמה ועלי (או ריסקו אותם על קרש חיתוך באמצעות מחבת כבדה).
מרכיבים שתצטרך
הל שחורהל שחור
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את הזרעים ולהשליך את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
טוחנים את התבלינים: טוחנים היטב את זרעי הל, מקלות קינמון וציפורן בתבלינים או במטחנת קפה. לאחסן במיכל אטום הרחק אור שמש ישיר עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי

מרכיבים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ריזלינג

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ו Riesling. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.