קארי עוף יוגורט עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 455 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך arbol chiles, תרמילי הל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, יוגורט עוף קארי, ו קארי עוף עם יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים את זרעי הכמון ומערבבים; הם צריכים לרחוש על קשר, להיות ריחני להכהות מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
Caramelize בצל: מיד להוסיף את הבצל האדום ואת עלי המפרץ לסיר. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל חום ערמוני כהה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ערמונים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הפוך את בסיס העגבניות: בעוד הבצל מתבשל, לנקז את המיץ מפחית עגבניות לתוך כוס מדידה נוזלית; להפריש. מחית עגבניות, שום, זנגביל, צ ' ילי, כורכום ופפריקה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
נוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות ראש אוויר
1
מוסיפים את בסיס העגבניות לתערובת הבצל ומבשלים, מערבבים, עד עבה ודביק-כמו, 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, מוסיפים את העוף ותפוחי האדמה. מבשלים, ערבוב, עד העוף הוא אטום והרוטב נצמד לבשר ותפוחי אדמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיף את הדבש למיץ עגבניות שמורות, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים כדי להפוך 1 1/2 כוסות של נוזל; לשפוך לתוך הסיר. מתבלים במלח לטעמך ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה ובעדינות מבשלים, חשופים ומתערבבים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב מתעבה מעט, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
התאימו את התיבול: מערבבים בעדינות את היוגורט לתוך הקארי. טעם לתיבול ולהוסיף מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מפזרים את Garam Masala ומגישים על אורז. למעלה עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
3 כפות שמן צמחי
אפונה גויה®
4
צילום: קורל פון זומוולט
5
פגזו את ההל: פתחו בעדינות את תרמילי הל הירוק והשחור עם מרגמה ועלי (או ריסקו אותם על קרש חיתוך באמצעות מחבת כבדה).
מרכיבים שתצטרך
הל שחור
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את הזרעים ולהשליך את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
טוחנים את התבלינים: טוחנים היטב את זרעי הל, מקלות קינמון וציפורן בתבלינים או במטחנת קפה. לאחסן במיכל אטום הרחק אור שמש ישיר עד 1 שנה.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ו Riesling. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.