קארי עזים ג'מייקני
קארי עזים ג'מייקני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 81 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, שום, פלפל מצנפת ויסקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קארי עזים ג'מייקני, ג'מייקני קארי עז, ו קארי עוף ג'מייקני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר 3 ליטר או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
הוסף 1/3 של עז למחבת וחום מכל הצדדים, על 6 דקות.
העברה לצלחת. חזור עם עז שנותר בשתי קבוצות נוספות, הוספת שמן נוסף לפי הצורך ושליטה בחום כדי למנוע שריפה.
להחזיר מחבת לחום ולהוסיף בצל ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים, על 4 דקות.
מוסיפים אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את מרק המים או העוף לסיר, יחד עם הבשר המשחה.
מוסיפים 2 כפיות מלח כשר. לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות את הסיר, ומבשלים 1 1/2 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה וממשיכים לבשל עד שהעז מכרז לחלוטין, 30 דקות עד 1 שעה יותר.
תרפרף את השומן מהמרק. או, תן קארי מגניב ומניח אותו לתוך המקרר. דלג על השומן המוצק מלמעלה. לחמם את הקארי שוב. מתבלים לטעום עם יותר מלח, ומגישים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.