קבב בקר בניחוח כמון
קבב בקר בריח כמון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 354 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמון טחון, סטייק flatiron, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Kabobs בשר מבושם כמון, בשר בקר מוקפץ בריח כמון עם סלרי, ו כמון בניחוח מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמן, אורגנו, שום, תבלינים, ו 1 כפית מלח בקערה, ואז לזרוק עם בשר בקר. מרינדה, צונן, לפחות 2 שעות.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם( חום גבוה לגז); ראה הליך צלייה.חוט על 4 חתיכות של בשר על כל שיפוד, משאיר רווחים קטנים בין חתיכות, ולאחר מכן להעביר למגש.
מתלה גריל שמן, אז בשר גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה, עד השחמה אבל עדיין ורוד בפנים, 4 עד 5 דקות.
* בשר יכול להיות מושרה עד 8 שעות.* ניתן לצלות קבב על מחבת מטלית משומנת על 3 סנטימטרים מחום.