קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raita ו Vinaigrette Charmoula
קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raitan ו Vinaigrette Charmoula עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך קאיין, מלח, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מתכונים דומים: קבב טנדורי כבש עם Raitan וקוסקוס, קבב כבש מרוקאי עם קוסקוס מוזהב, ו צלעות כבש בגריל עם קוסקוס בקארי וקישואים רייטה.
הוראות
1
עבור קוסקוס: מחממים התנור ל 400 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את המים בתבשיל אטום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
לטאטא את הקארי, מלח לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מקציפים את הקוסקוס לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
תנו לקוסקוס לעמוד במשך 10 דקות לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
יוצקים חצי משמן הזית לתוך הקוסקוס. לעבוד את שמן הזית לתוך הקוסקוס ביד, משפשף את הגרעינים כדי fluff את couscousbreak את כל גושים, לוודא כי הקוסקוס מצופה באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
דַק-
7
מניחים את התבשיל לתנור ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את התבשיל מהתנור ושופך את שאר השמן לתוך הקוסקוס. ביד או בכפית, לעבוד את השמן דרך הקוסקוס, לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים את היוגורט, מנטה, כמון, מלח ומלפפונים בקערה ומערבבים לשלב. בדוק את התיבול ולהתאים במידת הצורך. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
למרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים את השמן, מיץ לימון, כוסברה, פטרוזיליה, שום, כמון, פפריקה ו cayennein קערה ומערבבים לשלב. מתבלים את השרמולה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים את הבשר, הבצל, אבקת חלב, כוסברה, מנטה, זנגביל, קאיין, מלח ופלפל בקערה ומערבבים ביסודיות לשלב. מחלקים את התערובת לתוך 8 כדורים. טופס כל כדור לתוך גליל קבב על 3 אינץ ' ארוך. מקררים את הקבבים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.