קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raita ו Vinaigrette Charmoula
קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raitan ו Vinaigrette Charmoula עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך קאיין, מלח, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מתכונים דומים: קבב טנדורי כבש עם Raitan וקוסקוס, קבב כבש מרוקאי עם קוסקוס מוזהב, ו צלעות כבש בגריל עם קוסקוס בקארי וקישואים רייטה.
הוראות
1
עבור קוסקוס: מחממים התנור ל 400 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את המים בתבשיל אטום.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
3
לטאטא את הקארי, מלח לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים את הקוסקוס לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
תנו לקוסקוס לעמוד במשך 10 דקות לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4
6
יוצקים חצי משמן הזית לתוך הקוסקוס. לעבוד את שמן הזית לתוך הקוסקוס ביד, משפשף את הגרעינים כדי fluff את couscousbreak את כל גושים, לוודא כי הקוסקוס מצופה באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מניחים את התבשיל לתנור ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את התבשיל מהתנור ושופך את שאר השמן לתוך הקוסקוס. ביד או בכפית, לעבוד את השמן דרך הקוסקוס, לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את היוגורט, מנטה, כמון, מלח ומלפפונים בקערה ומערבבים לשלב. בדוק את התיבול ולהתאים במידת הצורך. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מערבבים את הבשר, הבצל, אבקת חלב, כוסברה, מנטה, זנגביל, קאיין, מלח ופלפל בקערה ומערבבים ביסודיות לשלב. מחלקים את התערובת לתוך 8 כדורים. טופס כל כדור לתוך גליל קבב על 3 אינץ ' ארוך. מקררים את הקבבים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.