קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raita ו Vinaigrette Charmoula

קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raita ו Vinaigrette Charmoula
קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raitan ו Vinaigrette Charmoula עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך קאיין, מלח, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מתכונים דומים: קבב טנדורי כבש עם Raitan וקוסקוס, קבב כבש מרוקאי עם קוסקוס מוזהב, ו צלעות כבש בגריל עם קוסקוס בקארי וקישואים רייטה.

הוראות

1
עבור קוסקוס: מחממים התנור ל 400 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את המים בתבשיל אטום.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
לטאטא את הקארי, מלח לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים את הקוסקוס לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
תנו לקוסקוס לעמוד במשך 10 דקות לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
יוצקים חצי משמן הזית לתוך הקוסקוס. לעבוד את שמן הזית לתוך הקוסקוס ביד, משפשף את הגרעינים כדי fluff את couscousbreak את כל גושים, לוודא כי הקוסקוס מצופה באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מניחים את התבשיל לתנור ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את התבשיל מהתנור ושופך את שאר השמן לתוך הקוסקוס. ביד או בכפית, לעבוד את השמן דרך הקוסקוס, לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את היוגורט, מנטה, כמון, מלח ומלפפונים בקערה ומערבבים לשלב. בדוק את התיבול ולהתאים במידת הצורך. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את השמן, מיץ לימון, כוסברה, פטרוזיליה, שום, כמון, פפריקה ו cayennein קערה ומערבבים לשלב. מתבלים את השרמולה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים את הבשר, הבצל, אבקת חלב, כוסברה, מנטה, זנגביל, קאיין, מלח ופלפל בקערה ומערבבים ביסודיות לשלב. מחלקים את התערובת לתוך 8 כדורים. טופס כל כדור לתוך גליל קבב על 3 אינץ ' ארוך. מקררים את הקבבים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים להשרות, שיפודי עץ במים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
מחממים את הגריל לחום גבוה. הכנס את השיפודים לקבב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מברישים את הקבבים בשמן זית וגריל עד שהם מבושלים, 34 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
כדי להשלים את המנה, מניחים ערימה של קוסקוס על צלחת הגשה עבור כל אדם.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
6
מניחים 2kebabs על כל צלחת.
7
מקשטים את הצלחת עם raita ולטפטף את charmoula על הקבב.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita
8
מגישים עם לחם פיתה חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס משובחקוסקוס משובח12 כפיות אבקת שוםבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1קטןמלפפון אנגלי, קלופים, זורעים, חתוכים לקוביותמלפפון אנגלי, קלופים, זורעים, חתוכים לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה12 כפיות אבקת שוםמנטה טרייה טחוןמנטה טרייה טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נענע טרי קצוץנענע טרי קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יוונייוגורט יווני680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון12 כפיות אבקת שוםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אבקת חלב דל שומןאבקת חלב דל שומן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי4שרימפס וורידיםפיתות, מחומם, להגשהפיתות, מחומם, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחון דקבצל אדום טחון דק0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
ריחני מאוד עם whiffs של שזיף עסיסי mirabelle. כל כך מפתה ומבטא בגלוי עם מגע פיליגרן נעים. קומפקטי אך תוסס וחזק. הערות פירות אבן משובחות. שכבות של נימים עדינים וגימור עסיסי נחמד.