קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raita ו Vinaigrette Charmoula

קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raita ו Vinaigrette Charmoula
קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raitan ו Vinaigrette Charmoula עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך קאיין, מלח, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מתכונים דומים: קבב טנדורי כבש עם Raitan וקוסקוס, קבב כבש מרוקאי עם קוסקוס מוזהב, ו צלעות כבש בגריל עם קוסקוס בקארי וקישואים רייטה.

הוראות

1
עבור קוסקוס: מחממים התנור ל 400 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את המים בתבשיל אטום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
לטאטא את הקארי, מלח לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מקציפים את הקוסקוס לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
תנו לקוסקוס לעמוד במשך 10 דקות לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
יוצקים חצי משמן הזית לתוך הקוסקוס. לעבוד את שמן הזית לתוך הקוסקוס ביד, משפשף את הגרעינים כדי fluff את couscousbreak את כל גושים, לוודא כי הקוסקוס מצופה באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
דַק-דַק-
7
מניחים את התבשיל לתנור ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את התבשיל מהתנור ושופך את שאר השמן לתוך הקוסקוס. ביד או בכפית, לעבוד את השמן דרך הקוסקוס, לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים את היוגורט, מנטה, כמון, מלח ומלפפונים בקערה ומערבבים לשלב. בדוק את התיבול ולהתאים במידת הצורך. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים את השמן, מיץ לימון, כוסברה, פטרוזיליה, שום, כמון, פפריקה ו cayennein קערה ומערבבים לשלב. מתבלים את השרמולה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים את הבשר, הבצל, אבקת חלב, כוסברה, מנטה, זנגביל, קאיין, מלח ופלפל בקערה ומערבבים ביסודיות לשלב. מחלקים את התערובת לתוך 8 כדורים. טופס כל כדור לתוך גליל קבב על 3 אינץ ' ארוך. מקררים את הקבבים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בינתיים להשרות, שיפודי עץ במים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
מחממים את הגריל לחום גבוה. הכנס את השיפודים לקבב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברישים את הקבבים בשמן זית וגריל עד שהם מבושלים, 34 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
כדי להשלים את המנה, מניחים ערימה של קוסקוס על צלחת הגשה עבור כל אדם.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
6
מניחים 2kebabs על כל צלחת.
7
מקשטים את הצלחת עם raita ולטפטף את charmoula על הקבב.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita
8
מגישים עם לחם פיתה חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קאייןקאיין1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס משובחקוסקוס משובח1גבינת פרמזן מגוררתבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1קטןמלפפון אנגלי, קלופים, זורעים, חתוכים לקוביותמלפפון אנגלי, קלופים, זורעים, חתוכים לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1גבינת פרמזן מגוררתמנטה טרייה טחוןמנטה טרייה טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםנענע טרי קצוץנענע טרי קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1גבינת פרמזן מגוררתרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יוונייוגורט יווני680פלפל האבנרו(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים57פלפל האבנרואבקת חלב דל שומןאבקת חלב דל שומן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק4קצת קישואים קצוציםשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל טחון טריפלפל טחון טרי4קצת קישואים קצוציםפיתות, מחומם, להגשהפיתות, מחומם, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחון דקבצל אדום טחון דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
ריחני מאוד עם whiffs של שזיף עסיסי mirabelle. כל כך מפתה ומבטא בגלוי עם מגע פיליגרן נעים. קומפקטי אך תוסס וחזק. הערות פירות אבן משובחות. שכבות של נימים עדינים וגימור עסיסי נחמד.