קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raita ו Vinaigrette Charmoula

קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raita ו Vinaigrette Charmoula
קבב בקר מרוקאי עם קוסקוס קארי, Raitan ו Vinaigrette Charmoula עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך קאיין, מלח, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. מתכונים דומים: קבב טנדורי כבש עם Raitan וקוסקוס, קבב כבש מרוקאי עם קוסקוס מוזהב, ו צלעות כבש בגריל עם קוסקוס בקארי וקישואים רייטה.

הוראות

1
עבור קוסקוס: מחממים התנור ל 400 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את המים בתבשיל אטום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
לטאטא את הקארי, מלח לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מקציפים את הקוסקוס לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
תנו לקוסקוס לעמוד במשך 10 דקות לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
יוצקים חצי משמן הזית לתוך הקוסקוס. לעבוד את שמן הזית לתוך הקוסקוס ביד, משפשף את הגרעינים כדי fluff את couscousbreak את כל גושים, לוודא כי הקוסקוס מצופה באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מניחים את התבשיל לתנור ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר את התבשיל מהתנור ושופך את שאר השמן לתוך הקוסקוס. ביד או בכפית, לעבוד את השמן דרך הקוסקוס, לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את היוגורט, מנטה, כמון, מלח ומלפפונים בקערה ומערבבים לשלב. בדוק את התיבול ולהתאים במידת הצורך. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מניחים את השמן, מיץ לימון, כוסברה, פטרוזיליה, שום, כמון, פפריקה ו cayennein קערה ומערבבים לשלב. מתבלים את השרמולה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים את הבשר, הבצל, אבקת חלב, כוסברה, מנטה, זנגביל, קאיין, מלח ופלפל בקערה ומערבבים ביסודיות לשלב. מחלקים את התערובת לתוך 8 כדורים. טופס כל כדור לתוך גליל קבב על 3 אינץ ' ארוך. מקררים את הקבבים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים להשרות, שיפודי עץ במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
מחממים את הגריל לחום גבוה. הכנס את השיפודים לקבב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מברישים את הקבבים בשמן זית וגריל עד שהם מבושלים, 34 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
כדי להשלים את המנה, מניחים ערימה של קוסקוס על צלחת הגשה עבור כל אדם.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
6
מניחים 2kebabs על כל צלחת.
7
מקשטים את הצלחת עם raita ולטפטף את charmoula על הקבב.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita
8
מגישים עם לחם פיתה חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס משובחקוסקוס משובח11 כף אורגנו מיובשבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1קטןמלפפון אנגלי, קלופים, זורעים, חתוכים לקוביותמלפפון אנגלי, קלופים, זורעים, חתוכים לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה11 כף אורגנו מיובשמנטה טרייה טחוןמנטה טרייה טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנענע טרי קצוץנענע טרי קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה11 כף אורגנו מיובשרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יוונייוגורט יווני680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון11 כף אורגנו מיובשג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת חלב דל שומןאבקת חלב דל שומן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי4שרימפס וורידיםפיתות, מחומם, להגשהפיתות, מחומם, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחון דקבצל אדום טחון דק0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
ריחני מאוד עם whiffs של שזיף עסיסי mirabelle. כל כך מפתה ומבטא בגלוי עם מגע פיליגרן נעים. קומפקטי אך תוסס וחזק. הערות פירות אבן משובחות. שכבות של נימים עדינים וגימור עסיסי נחמד.