קבב חזיר אננס
קבב חזיר אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 371 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות והרימו פלפל חריף, חומץ סיידר, שקדי חזיר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי לנצל את נתחי האננס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפות גרנולה תוצרת בית כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו קבובי חזיר ואננס, קבובי חזיר ואננס, ו אידיוט חזיר & אננס קבבוני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים אננס, שומרים מיץ; מקררים את האננס. בקערה שלבו את מיץ האננס, החומץ, הסוכר החום והפלפל.
יוצקים מחצית מהמרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את החזיר. אוטמים והופכים למעיל; מכניסים למקרר ל -4 שעות. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר חזיר. על שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, השחילו לסירוגין את החזיר, האננס והפלפל. צולים קבבונים, מכוסים, על אש בינונית למשך 10-15 דקות או עד שהירקות רכים והבשר כבר לא ורוד, הופכים ומציפים מדי פעם במרינדה שמורה.