קבב טונה בגריל
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? קבב טונה בגריל יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. 366 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש שמן זית כתית נוספת, פלפל, פלפל, ובצל. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון), קבב טונה מזוגג, ו סלמון, סרטנים קבב טונה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כל הדגים וירקות לחתיכות בגודל דומה; זה עוזר הכל שכב שטוח כאשר הוא על הגריל.
להשרות את הדגים וירקות: כדי להפוך את המרינדה, פירה את הבצל, רוזמרין, שום, מלח ופלפל במעבד מזון.
רסס בשמן זית תוך puréeing, להמשיך פירה עד חלקה, על 1-2 דקות.
לצפות את הדגים וירקות במרינדה. נקבע במקרר לפחות שעה ועד לילה.
חוט על שיפודים: בעת שיפוד הדגים והירקות, לנקב את הדגים נגד התבואה, ולבחור חתיכות של ירקות כי הם קרובים לאותו גודל כמו הדגים שלך. זה חשוב,כי אם החלקים הם רוחב שונה, כמה דברים יהיה חרוך ואחרים לא מבושל.
אתה גם רוצה להיות זהיר בעת טעינת שיפודים; קל לדקור את עצמך בטעות!
חתיכות חלופיות של דגים עם חתיכות של ירקות שונים, משאיר קצת מקום בין הכל. אל תצטופפו בשיפוד, או שהחלקים שנוגעים יבשלו לאט מדי.
שים לב כי על ידי השחלת שיפודים עם ירקות שונים ודגים, כמה דברים יהיו מבושלים יותר או פחות מאחרים, כמו כמה דברים לקחת יותר זמן לבשל יותר מאחרים.
אם אתה רוצה את כל הפריטים שלך להיות מבושל בצורה מושלמת, להשתמש שיפוד נפרד עבור הבצל, אחד עבור הטונה,אחד עבור הפלפלים, וכו
שים את הבצלים והפלפלים למטה ראשון כי הם לוקחים יותר זמן לבשל.
גריל על חום גבוה, ישיר: להכין את הגריל לחום גבוה, ישיר. לנקות את הסורגים ולנגב אותם עם מגבת נייר כי כבר טבול בשמן צמחי.
הניחו את השיפודים על הגריל.
אל תזיז אותם עד חתיכות דגים משחימים היטב בצד אחד, על 3-6 דקות.
לאחר מכן באמצעות מלקחיים, בזהירות להפוך את השיפודים מעל ומבשלים אותם עד שהם צרובים בצד השני.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
טפטוף עם מיץ לימון או לשרת עם טריזי לימון.