קבב עוף עם חלב-חמאה ודבש
קבב עוף בחמאה ודבש עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב romesco, פסטו פקאן או, עור ירכיים עוף עצמות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קבב עוף ראנץ Buttermilk, דבש-קבב עוף הדר, ו Kabobs עוף רוזמרין דבש (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה עד חלקה; לטאטא בחמאה, הבא 3 מרכיבים, ו 2 כפית. מלח עד מעורבב.
מניחים תערובת חלב חמאה ועוף בשקית מקפיא פלסטיק גדולה zip-top; חותם וצינה 3 שעות.
בינתיים, להשרות שיפודי עץ במים 30 דקות. (להשמיט אם באמצעות שיפודי מתכת.)
מעיל בישול קר באח של גריל עם ספריי בישול, ומניחים על גריל. מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה. חוט עוף על שיפודים, משאיר שטח 1/8 אינץ ' בין חתיכות; מפזרים הנותרים 1/4 כפית. מלח.
קבב גריל, מכוסה במכסה גריל, 6 עד 8 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
מגישים עם חצאי לימון ורוטב פקאן פסטו או Romesco קלוי.