קבבוני פירות ומלון עונתיים עם רוטב צ'ילה לוהט
מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 640 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אגסים, מלונים של דבש, שיפודי במבוק ארוכים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 37 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. מתכונים דומים: קבבוני פירות בגריל עם רוטב דבש שמנת, קבבוני פירות עם רוטב יוגורט לימון ג'ינג'ר, ו שרימפס בגריל עם עשב לימון לוהט-צ'ילה סמבל.
הוראות
קוביות את הפירות לקוביות 1 1/2 אינץ'.
הניחו את הפירות על השיפודים, פירות מתחלפים לטעם ולערעור חזותי.
מניחים לתבנית רדודה לא מתכתית.
מבשלים את הסוכר והמים יחד בסיר על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס (כ -5 דקות). אפשר לסירופ להתקרר. בבלנדר מוסיפים את סירופ הסוכר, מיץ הליים, פלפלי הג 'לפנו ואבקת הצ' ילי האדומה. מערבבים היטב, בערך 1 דקה.
יוצקים את המרינדה על קבב פירות ומשרים לפחות 1 שעה מפנה קבב מדי פעם.
מחממים את הגריל לחום נמוך וצולים את הקבובים משני הצדדים עד שרואים סימני גריל חומים והפירות חמים, בערך 5 עד 7 דקות.
מוציאים את קבבוני הפירות מהגריל ומברישים ברוטב הצ ' ילי שנותר לסיום קבאב פירות לוהט אמיתי!