קבבוני שרימפס וצדפות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קבבוני שרימפס וצדפות. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי יש 369 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, צדפות ים, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: קבבוני שרימפס וצדפות בגריל, קבבוני שרימפס וצדפות ברביקיו, ו קבבוני צדפות עבור 2.
הוראות
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את תיבול הקג ' ון, רוטב הפלפל, אבקת השום ואבקת הבצל; מניחים בצד 1/2 כוס תערובת חמאה להגשה ושומרים על חום.
קלף ושרימפס דווין והשאיר זנבות דולקים. על ארבעה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, השחיל לסירוגין שרימפס וצדפות.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהשרימפס הופכים ורודים והצדפות יציבות ואטומות, מתבלות מדי פעם בתערובת חמאה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סנטי סורטסלה פינו גריגיו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![סנטי סורטסלה פינו גריגיו]()
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.