קדימה, קדימה, אמנון יווני.
קדימה, קדימה, טילפיאן יווני. ללא גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. אם יש לכם רוטב פסטה, גבינת פטה, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קדימה, קדימה, אמנון יווני., אמנון יווני, ו פילה אמנון קלוי יווני (דל שומן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 degrees.In צלחת אפיית זכוכית, לסחוט את המיץ של לימון אחד.
שים את הפילה בצלחת ולשפשף את תערובת שמן לימון משני הצדדים; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.קח כפות גדולות של תרד, רוטב וגבינה (בסדר הזה) ומניח במרכז כל פילה.
מגלגלים כל פילה ומאובטחים עם קיסם.
מוסיפים את שאר החומרים בין לבין ועל גבי הפילה, וסוחטים את הלימון השני למעלה.