מתכון קדרת האביב veggie עם כופתאות עשב קטן יכול להתבצע בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 258 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. לך לחנות ותביא קורנפלור, חמאה, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל ארוחת בוקר ירוק באביב ירקות מאוד, כופתאות מאודות צמחוניות, ו מרק עגבניות עם כופתאות עשב.
הוראות
1
כדי להפוך את הכופתאות, לשפשף את הקמח והחמאה יחד כך שזה נראה כמו פירורי לחם. מערבבים את הגבינה, פטרוזיליה ומלח ופלפל לעונה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מחממים את השמן במחבת גדולה או תבשיל flameproof (כ -3.5 ליטר) על חום גבוה, ולאחר מכן לזרוק בצלצלים חצויים. מטגנים במשך 2-3 דקות עד תחילת לרכך ולהפוך חום וזהב במקומות. עכשיו עדיין עובד על חום גבוה למדי, להוסיף את תפוחי האדמה ולצפות עבור אותו אפקט, על 5-7 דקות, ערבוב עם כף עץ ובדרך כלל מזיז את המחבת על קצת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את השום, גזר ושומר, ומאפשר כמה דקות בין כל אחד מהם כך שהם מקבלים הזדמנות לשחרר את הטעמים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
4
יוצקים את המניה יחד עם רוב היין, ואז מערבבים את הסוכר ורוטב הסויה וחוזרים לרתיחה. מבשלים מכוסה במשך 10 דקות. אם הכנה מראש לפצות עד סוף שלב 2, מגניב להירגע עד חמש שעות. כ -20 דקות לפני שאתה מוכן לשרת, להחזיר לרתיחה, ולהמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מערבבים על 2 כפות מים לתוך תערובת הכופתה כדי ליצור בצק רך. לשבור חתיכות קטנות לעשות 20-25 כופתאות, ואז לעצב לתוך סיבובים על הגודל של עגבניות שרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ובתי המשפט. מערבבים את הקורנפלור לתוך היין הנותר עד שהוא מומס, ואז מערבבים לתוך התבשיל עד שהוא מתעבה. מביאים לרתיחה, מערבבים היטב ואז בעדינות מניחים את הכופתאות על גבי. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים בעדינות במשך כ -15 דקות עד הכופתאות עלו, והנזיד עשיר ועבה והירקות עדינים להפליא. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תבשיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים את הצ ' ילי ועשבי תיבול יחד בקערה קטנה לפזר על גבי התבשיל.