קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

קדרת אטריות גבינה

קדרת אטריות גבינה
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 48% , המנה הזו טובה. תבשיל אטריות עוף של Homestlye , קדרת אטריות טונה: אמא מבשלת , ותבשיל אטריות עוף דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה; לְנַקֵז. בינתיים, בתנור הולנדי, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, מלח השום ומלח הבצל עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הגבינה; מערבבים עד להמסה. מערבבים פנימה אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
מעבירים לשניים רדודים משומנים 2-Qt. תבשילי אפייה.
4
מערבבים את פירורי הלחם והחמאה עד שהם מתפוררים; מפזרים מעל תבשילי קדירה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי