קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

קדרת אטריות גבינה

קדרת אטריות גבינה
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 48% , המנה הזו טובה. תבשיל אטריות עוף של Homestlye , קדרת אטריות טונה: אמא מבשלת , ותבשיל אטריות עוף דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה; לְנַקֵז. בינתיים, בתנור הולנדי, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, מלח השום ומלח הבצל עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הגבינה; מערבבים עד להמסה. מערבבים פנימה אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מעבירים לשניים רדודים משומנים 2-Qt. תבשילי אפייה.
4
מערבבים את פירורי הלחם והחמאה עד שהם מתפוררים; מפזרים מעל תבשילי קדירה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה