קוגל אטריות לזניה
קוגל לזניה אטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, משמשים, צימוקים מוזהבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -33 דקות. מתכונים דומים: אטריות קוגל, אטריות קוגל, ו אטריות קוגל.
הוראות
ריססו צלחת אפיית זכוכית בגודל 8 על 8 אינץ ' עם ספריי nonstick ושמרו בצד.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מבשלים את האטריות לאל דנטה על פי הוראות החבילה ולנקז.
מניחים את האטריות בשכבה אחת על קרש חיתוך ולהשתמש חותך פיצה לחתוך לרצועות רחבות 1 אינץ'. לזרוק את האטריות ו 1 כף של החמאה יחד בקערה בינונית.
מחית את החמאה הנותרת, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ביצים, סוכר, תמצית וניל ומלח בבלנדר עד לשילוב יסודי, 30 עד 45 שניות.
יוצקים את תערובת גבינת שמנת על האטריות, מוסיפים את משמשים וצימוקים, ומערבבים לשלב.
מעבירים את תערובת האטריות למחבת מוכנה ומפזרים את 2 כפות הסוכר הנותרות ואת אגוז מוסקט. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35 דקות. לחשוף ולהמשיך לאפות עד הפודינג מוגדר, נפוח מעט, וזהב סביב הקצוות, 15 עד 20 דקות. מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה.