קוד, סגנון רומי: Baccalan alla Romana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 150 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1291 קלוריות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את בקלה, מלח ופלפל, כנפי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 48 שעות ו-30 דקות. נסו בסגנון רומי Tripe Tripppan alla Romana, פורגי, סגנון רומי: Pagro alla Romana, ו Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את baccala במקרר במשך 2 ימים בכמה שינויים של מים. לשטוף וללטף יבש.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
מים
2
להביא את ציר העוף לרתיחה, להפחית לרתיחה ולהוסיף את baccala. מבשלים 20 דקות ברתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
בקלה מלח
3
הסר את הדג, להוסיף את השום, שמן זית, חלב ומלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים היטב לשלב ומבשלים 5 דקות. להחזיר את הדגים לסיר, לבשל במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת זרועים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
פטרוזיליה
שום
דגים
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
6
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
7
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
8
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.