קולארד ירוק בועה וחריקה
אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, תיבול קייג'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. מתכונים דומים: בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו בועה & סקוויק קרוקטים.
הוראות
מוסיפים בסיר גדול את הציר, מיץ התפוחים, הבצל, תיבול הקג ' ון, בייקון וירקות הקולארד. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך שעה 1. לאחר מכן מסירים מהאש ומסננים את הנוזל מהסיר, ומאפשרים לקולארדים להתקרר.
לתפוחי האדמה: בסיר גדול מביאים לרתיחה 1 ליטר מים, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוך, 15 עד 18 דקות. ואז לנקז. לחץ את תפוחי האדמה, מחצית מהקמח והחמאה דרך טחנת מזון או ריסר לקערה. לאחר מכן מוסיפים את המלח והפלפל הלבן, ואז מערבבים עם מטרפה. טועמים ומוסיפים תיבול נוסף במידת הצורך.
ליצירת העוגות מערבבים את תפוחי האדמה עם הקולרדים בקערה. חלק לעוגות של 6 אונקיות, בערך 4 אינץ ' סיבובים. לבישול מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ואז מוסיפים את השמן. אבק את העוגות במעט מהקמח שנותר.
מניחים את העוגות בתבנית ומבשלים עד להשחמה, 3 דקות. לאחר מכן הפוך וחזור על התהליך בצד השני, 2 עד 3 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. דומיין לסור יבש קובי קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג]()
דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס 100% במיכלי נירוסטה. בעוד על ליס שלה, היין הוא עורר ביד (ב שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, בשכבות על החיך עם רמזים לאגס. ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.