קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

קולארד ירוק בועה וחריקה

קולארד ירוק בועה וחריקה
אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, תיבול קייג'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. מתכונים דומים: בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו בועה & סקוויק קרוקטים.

הוראות

1
מוסיפים בסיר גדול את הציר, מיץ התפוחים, הבצל, תיבול הקג ' ון, בייקון וירקות הקולארד. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך שעה 1. לאחר מכן מסירים מהאש ומסננים את הנוזל מהסיר, ומאפשרים לקולארדים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
כרוב ירוקכרוב ירוק
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לתפוחי האדמה: בסיר גדול מביאים לרתיחה 1 ליטר מים, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוך, 15 עד 18 דקות. ואז לנקז. לחץ את תפוחי האדמה, מחצית מהקמח והחמאה דרך טחנת מזון או ריסר לקערה. לאחר מכן מוסיפים את המלח והפלפל הלבן, ואז מערבבים עם מטרפה. טועמים ומוסיפים תיבול נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
ליצירת העוגות מערבבים את תפוחי האדמה עם הקולרדים בקערה. חלק לעוגות של 6 אונקיות, בערך 4 אינץ ' סיבובים. לבישול מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ואז מוסיפים את השמן. אבק את העוגות במעט מהקמח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את העוגות בתבנית ומבשלים עד להשחמה, 3 דקות. לאחר מכן הפוך וחזור על התהליך בצד השני, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים מהתבנית ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. דומיין לסור יבש קובי קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג
דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס 100% במיכלי נירוסטה. בעוד על ליס שלה, היין הוא עורר ביד (ב שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, בשכבות על החיך עם רמזים לאגס. ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.