מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Colcannon, Colcannon, ו Colcannon (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד למכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להוסיף את הבייקון במחבת 9 עד 12 אינץ ' ovenproof. (אין ידיות פלסטיק!)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים מעט שמן, אם הבייקון הוא רזה. מבשלים מעל חום בינוני עד בינוני-נמוך עד משחימים קלות עם קצוות מרוסקים, 10 דקות או פחות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מחק את המחבת במגבת נייר. אין צורך להיות יסודי מדי.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים 1/2 מקל חמאה להמס מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הכרוב לבצל, זורקים ביסודיות עם הבצל, ומכסים. מבשלים עד שהכרוב רך, כ -20 דקות. מערבבים מדי פעם, מורידים את החום אם הבצלים להשחים יותר מדי. (קצת בראונינג זה בסדר, אבל בצל עשוי היטב יהיה להציף את תפוחי האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר. יבש, מנער את הסיר, מעל חום גבוה במשך כעשר שניות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים 2 כפות חמאה וחצי וחצי, ומחית-ביד-לטעמך. אני מעדיף כמה גושים בעצמי—זכור, זה מאכל כפרי. ומלח ופלפל לפי הטעם, ואז להוסיף עוד פלפל!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי וחצי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
10
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
לזרוק את הכרוב בצל לערבב לתוך תפוחי אדמה ומערבבים ביסודיות. להחזיר את הבייקון למחבת, הפצת פחות או יותר באופן שווה. לגרוף את תפוחי האדמה על גבי, מתפשט כדי לכסות בייקון. לא להחליק יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
נקודה העליון עם שאר החמאה (ייתכן שלא צריך את כל זה). לרוץ מתחת לגריל עד שהחלק העליון ישחה יפה.