קומפוט דובדבן מיובש עם עוגיות חמאה ומסקרפונה
צריך רוטב צמחוני? קומפוט דובדבן מיובש עם עוגיות חמאה ומסקרפונה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך קמח, חלמון ביצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קומפוט דובדבן עם מסקרפונה, קרפים עם מסקרפונה ושוקולד עם קומפוט דובדבן, ו וופלים מחיטה מלאה עם קומפוט דובדבנים ומסקרפונה מוקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם הסוכר, מלח וזרעי אניס. באמצעות חותך מאפה או שני סכינים, לחתוך את החמאה עד שהוא דומה ארוחה גסה. באמצעות מזלג, להתמזג חלמון הביצה. לאסוף את הבצק יחד ולהעביר אותו לתבנית אפייה. לחץ עליו כדי ליצור סיבוב 6 אינץ 'זה 1 אינץ' עבה. באמצעות קצה קהה של סכין, סימן 8 טריזים.
אופים את הלחם הקצר במשך כ -35 דקות, עד שהבצק חיוור חום מסביב לקצה. בעוד הלחם עדיין חם, באמצעות סכין משונן, לחתוך אותו 8 טריזים.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
בסיר קטן, מבשלים את היין עם הסוכר עד שהסוכר מומס.
מוסיפים את הדובדבנים חמוצים המיובשים, מכסים ומבשלים עד שהם שמנמנים, על 4 דקות.
שימי את המסקרפונה בקערות. כפית את קומפוט הדובדבן על גבי ומגישים עם הלחם הקצר.