קומפוט פירות חם
קומפוט פירות חמים דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל רוטב שמגיש 8. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 263 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, דובדבנים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 11 אוכלים וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לפתן פירות חמים , לפתן פירות חמים ולפתן פירות חמים .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
יוצקים אגסים, אפרסקים ודובדבנים עם הנוזלים שלהם לתבנית האפייה המוכנה; לְרַגֵשׁ. מערבבים שיבולת שועל ו-1/4 כוס סוכר חום יחד בקערה; מפזרים מעל את תערובת הפירות.
מפזרים את יתרת 1/4 כוס הסוכר החום על שכבת שיבולת השועל.
מפזרים קינמון על הסוכר החום. מסדרים את חתיכות החמאה בצורה אחידה מלמעלה.
אופים עד שהם חמים, מבעבעים ומשחימים מעט בקצוות, כ-20 דקות.