רוטב שמנת וודקה סלמון מעושן
רוטב שמנת וודקה סלמון מעושן עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מכיל 283 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש עגבניות, סלמון, רוטב עגבניות ופלפל גרוס. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פנה עם קרם וודקה וסלמון מעושן , סלמון מעושן ופארפאלה ברוטב שמנת לימון , ופסטת פארפאלה Artisan עם סלמון מעושן ורוטב שמנת .
הוראות
בסיר גדול מטגנים חמאה ובצל עם סלמון מעושן. ברגע שהמחבת מתחילה לעשן קלות, משוך את הסיר ממקור החום ומוסיפים את הוודקה.
כשהוודקה נשרפה, מחזירים את הרוטב למקור החום ומערבבים פנימה את העגבניות, רוטב העגבניות והשמנת הכבדה.
מתבלים את הרוטב במלח, פלפל, אגוז מוסקט ופלפל צ'ילי. צמצמו את הרוטב לסמיכות הרצויה; לְשָׁרֵת.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, סוביניון בלאן, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
סלמון מעושן בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, יין מבעבע ושרדונה. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Belle Glos Las Alturas Vineyard Pinot Noir. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-35 דולר.
Belle Glos Las Alturas ויניארד פינו נואר
ממוקם באחד מהאתרים הניתנים לשתילה הגבוהים ביותר בהיילנדס סנטה לוצ'יה של מחוז מונטריי, ספסל בתולי זה מציע את כרם לאס אלטוראס, ימי חוף קרירים עם שמש עקבית ובסיס של אדמת טיט חולית גלוריה. התאמנו שיבוטים שונים של פינו נואר למדרונות בודדים ולתכונות הקרקע של הארץ. התשואות שלנו נשמרות נמוכות בכוונה על מנת לשמר את עוצמת הפרי שהבחירות המשובטות הללו העניקו לנו. בורדו כהה מאוד; ניחוחות של דובדבן שחור ואדמה מעובדת בשפע ותענוג לחושים. הפלטה מלאה, לעיסה ועשירה. הוא מצפה את הפה בטעמים של מילוי פאי פירות יער, תבלינים מתוקים ושזיפים, כולם עטופים במבנה מרקם מורכב שמוביל לגימור גמיש באלגנטיות שמצריך לגימה נוספת.