קומקום צמחוני ויאטנמי
אם יש לכם דלעת סקווש, ג'ינג'ר שורש בגודל האגודל, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, קומקום כבש, ו Hotpot Ratatouille.
הוראות
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני, lidded.
מוסיף את הג ' ינג ' ר ושום, ולאחר מכן מוקפץ במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את הסקווש, רוטב סויה, סוכר ומניה. כיסוי, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
הסר את המכסה, להוסיף את השעועית הירוקה, ואז לבשל 3 דקות יותר עד הדלעת שעועית במכרז. מערבבים את בצל האביב דרך ברגע האחרון, ואז מפזרים כוסברה ומגישים עם אורז.