אם יש לכם רוטב דגים, עלי כוסברה ארוזים קלות, מרק חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. מתכונים דומים: טום יאם גונג (מרק שרימפס חריף וחמוץ תאילנדי), מרק חם וחמוץ, ו מרק שרימפס חם וחמוץ עם אטריות ועשבי תיבול תאילנדים.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא את המרק לרתיחה עדינה מאוד על חום בינוני. התאם את הטמפרטורה כך שהנוזל בקושי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את lemongrass, galangal, ואת עלי ליים כפיר מרק; להמשיך לפקח על הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפיר
אליקסיר ג
Galangal
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מוסיפים את הפטריות ומערבבים את נאם פריק פאו.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מוסיפים רוטב דגים, ואחריו צ ' ילי מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
5
כמו מרק הוא מבעבע בעדינות, להנמיך את השרימפס לתוכו. להגביר את החום קצת כדי לשמור על מרק בבית מבשלים יציב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס יש אש מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6
מוסיפים חלב, מבשלים עד שמתבשלים, ומניעים מחדש את החום. מרק העונה עם מיץ ליים ורוטב דגים לפי הטעם. מערבבים עלי כוסברה ומגישים.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.