קונכיות ממולאות טאקו
צדפות ממולאות טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו 37151 היה אומר שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם סלסה, בצל, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. נסו קונכיות ממולאות טאקו, קונכיות ממולאות טאקו, ו קונכיות ממולאות טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד השחמה, לשבור אותו, על 10 דקות.
מוסיפים את תיבול טאקו, מחית עגבניות, תירס, שעועית שחורה וגבינת עיזים ומבשלים עד שגבינת העז נמסה ב, כ 2-3 דקות.מתבלים ברוטב חריף, מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים את הסלסה לתבנית אפייה גדולה, ממלאים את הקונכיות בתערובת הבשר ומניחים אותם בסלסה.
מערבבים את החמאה לתוך פירורי הלחם ומפזרים על הקליפות הממולאות ואחריו הגבינה.
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד שהגבינה נמסה ופירורי הלחם הופכים לחומים זהובים, כ 20-25 דקות.