קונכיות פסטה ממולאות תרד וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרד וגבינה ממולאים פגזי פסטה. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לכם גבינת פרמזן, זרעי שומר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 83% המנה הזו מעולה. נסו תרד וריקוטה ממולאים פגזי פסטה, תרד גבינה ממולאים פסטה פגזים, ו תרד וריקוטה ממולאים פגזי פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, מניחים בעדינות קונכיות פסטה במים רותחים; מביאים מים לרתיחה. מבשלים עד אטריות הם רק במכרז; לנקז היטב.
שלב תרד, ריקוטה, 1/3 כוס גבינת פרמזן, שומר, בזיליקום ושום בקערת ערבוב גדולה. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים היטב.
מורחים 1/2 כוס רוטב מרינרה באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממלאים כל פגז פסטה בתערובת גבינת תרד. מסדרים את הפגזים, ממלאים את הצד בתבנית האפייה. נשאר כפית רוטב מרינרה על הפגזים.
מפזרים גבינת פרמזן נותרת על גבי הפגזים.
מכסים את המחבת באופן רופף בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש עד מחומם; כ -30 דקות.