עגבניות אבטיח סורבה
עגבניות אבטיח סורבה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עגבניות, נתחי אבטיח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סורבה אבטיח, סורבה אבטיח, ו סורבה אבטיח.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
לסחוט רבעי עגבניות לתוך מסננת רשת תיל מעל כוס מדידה 4 כוס.
מקום סחוט עגבניות לתוך מסננת, ולחץ בחוזקה עם גב כף, לחיצה עד אמצעים נוזליים 3 כוסות. להשליך עיסת עגבניות במסננת.
תהליך חצי מיץ עגבניות וחצי תערובת אבטיח בבלנדר עד חלקה. חזור עם מיץ עגבניות שנותר אבטיח. מערבבים במיץ לימון.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 2 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים ישתנו.)
מפזרים כל מנה במלח גס, אם תרצה בכך.