עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת דורשת בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 708 אוהדים. אם יש לכם שמנת, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת, עוגה אדומה, לבנה וכחולה, ו עוגה אדומה לבנה וכחולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ', ולאחר מכן ישבנים קו עם סיבובים של נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
תנור
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח עוגה
אבקת קקאו
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערה
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ומכים בצבעי מאכל, חומץ ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
צבע מזון
חומץ
ביצה
5
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
קמח לכל מטרה
6
מחלקים את הבלילה בין מחבתות(כ -3 כוסות בכל) וחולקות צמרות. מחבתות ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש את כל בועות אוויר.
7
אופים בתנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבתות, 25 עד 30 דקות. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה המחבתות. הפוך שכבות על מדפים וקלף את נייר שעווה. שכבות מגניבות לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
סכין
1
חמאה אחד 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה, ואז בשורה התחתונה עם נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
טופס עוגה
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח עוגה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לטאטא חלבונים ביצה בקערה אחרת עם תערובת שמנת חמוצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות. הכה ב גרידת תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חמאה
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערה
5
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, החל וכלה בתערובת קמח וערבוב עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
קמח לכל מטרה
6
מעבירים את הבלילה למחבת ומתפשטים באופן שווה. מחבת ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים באמצע התנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבת. הפוך שכבה על מתלה וקלף את נייר שעווה. שכבה קרה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
תנור
סכין
מחבת
1
היכו יחד גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם תערובת חשמלית עד שמנת וחלק. הכה במיץ לימון, תמצית וניל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
גבינת שמנת
מיץ לימון
חמאה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מנפים את הסוכר של הקונדיטוריה לתוך קערה ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד חלקה.
1
מברשת פירורים רופפים משכבות עוגה עם מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
2
שים שכבת קטיפה אדומה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
3
מורחים 1 כוס של ציפוי על פני שכבה. מכסים בשכבה לבנה, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבת קטיפה אדומה שנייה, למטה בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
4
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים. זה חשוב במיוחד עם שכבות עוגת קטיפה אדומה.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
5
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר. צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
1
לזרוק יחד פירות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירות
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה העליון עם כ 1 1/2 כוסות פירות.
מרכיבים שתצטרך
פירות
3
מגישים פירות הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירות
1
שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר או 1 שבוע קדימה קפוא. לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה (עוגה קל יותר לכפור כאשר שכבות הם צונן או קפוא), אבל לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לאחר ציפוי זה. העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמר בשומר עוגה, מקורר. להביא לטמפרטורת החדר.