קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת

עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת
עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת דורשת בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 708 אוהדים. אם יש לכם שמנת, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת, עוגה אדומה, לבנה וכחולה, ו עוגה אדומה לבנה וכחולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ', ולאחר מכן ישבנים קו עם סיבובים של נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח עוגהקמח עוגה
אבקת קקאואבקת קקאו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ומכים בצבעי מאכל, חומץ ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
צבע מזוןצבע מזון
חומץחומץ
ביצהביצה
5
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מחלקים את הבלילה בין מחבתות(כ -3 כוסות בכל) וחולקות צמרות. מחבתות ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש את כל בועות אוויר.
7
אופים בתנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבתות, 25 עד 30 דקות. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה המחבתות. הפוך שכבות על מדפים וקלף את נייר שעווה. שכבות מגניבות לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
סכיןסכין
1
חמאה אחד 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה, ואז בשורה התחתונה עם נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
טופס עוגהטופס עוגה
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח עוגהקמח עוגה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא חלבונים ביצה בקערה אחרת עם תערובת שמנת חמוצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות. הכה ב גרידת תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערהקערה
5
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, החל וכלה בתערובת קמח וערבוב עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מעבירים את הבלילה למחבת ומתפשטים באופן שווה. מחבת ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים באמצע התנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבת. הפוך שכבה על מתלה וקלף את נייר שעווה. שכבה קרה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
1
היכו יחד גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם תערובת חשמלית עד שמנת וחלק. הכה במיץ לימון, תמצית וניל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מנפים את הסוכר של הקונדיטוריה לתוך קערה ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד חלקה.
1
מברשת פירורים רופפים משכבות עוגה עם מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
שים שכבת קטיפה אדומה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
3
מורחים 1 כוס של ציפוי על פני שכבה. מכסים בשכבה לבנה, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבת קטיפה אדומה שנייה, למטה בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
4
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים. זה חשוב במיוחד עם שכבות עוגת קטיפה אדומה.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
5
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר. צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
1
לזרוק יחד פירות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה העליון עם כ 1 1/2 כוסות פירות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
3
מגישים פירות הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
1
שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר או 1 שבוע קדימה קפוא. לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה (עוגה קל יותר לכפור כאשר שכבות הם צונן או קפוא), אבל לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לאחר ציפוי זה. העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמר בשומר עוגה, מקורר. להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
נייר שעווהנייר שעווה

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 ליטר אוכמניות1/2 ליטר אוכמניות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אוכמניות ליטראוכמניות ליטר3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה מנופה, לא עצמי עולה (לנפות לפני המדידה)קמח עוגה מנופה, לא עצמי עולה (לנפות לפני המדידה)2(יכול להיות או להרחיק)חומץ לבן או סיידרחומץ לבן או סיידר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו טבעי לא ממותק (כגון הרשי; לא תהליך הולנדי או קקאו כהה במיוחד)קקאו טבעי לא ממותק (כגון הרשי; לא תהליך הולנדי או קקאו כהה במיוחד)7696 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 חבילות גבינת שמנת (20 אונקיות בסך הכל), מרוכך1/2 חבילות גבינת שמנת (20 אונקיות בסך הכל), מרוכך3largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידת לימון מגוררת (נעשה בצורה הטובה ביותר עם zester Microplane או פומפיה)גרידת לימון מגוררת (נעשה בצורה הטובה ביותר עם zester Microplane או פומפיה)28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 כפות) צבע מאכל אדום(2 כפות) צבע מאכל אדום0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה מעורבבת עם 2 כפות מיםשמנת חמוצה מעורבבת עם 2 כפות מים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה מעורבבת עם מים 1/4 כוסשמנת חמוצה מעורבבת עם מים 1/4 כוס2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תותים פיינט, רצוי קטן; חצי או רבע אם גדולתותים פיינט, רצוי קטן; חצי או רבע אם גדול