קונפי בצל ערמונים ופנינים מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ערמונים מטוגנים בצל פנינה Confit. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 295 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לך חמאה, שאלוט, קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הודי בסגנון בצל פנינה Confit הפוך טארט (טארט טאטן דה פטיט Oignons Perles a L ' Indienne), כתף חזיר צלויה סיידר עם בצל קרמל וקונפי תפוח, ו חזיר מטוגן עם בצל פנינה וענבים (מתכונים דומים).
הוראות
בצל בלאנש בסיר גדול של מים רותחים 3 דקות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערה של קרח ומים קרים.
לבשל ערמונים ב 3 כפות חמאה בסיר גדול על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
מוסיפים מרק וסלרי ומבשלים בבשל חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 1/4 כוס, כ 10 דקות.
בעוד ערמונים הם בישול, חום שנותר 3 כפות חמאה ב מחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז shallots sauté ובצל קלוף עם טימין ומלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב, עד בצל רך וזהוב חום בכתמים.
מוסיפים יין ומבשלים עד מעט מופחת, על 2 דקות.
מערבבים בעדינות את תערובת הבצל לתוך תערובת ערמונים ומתבלים במלח ופלפל.