קונפי ברווז
אם יש לכם מלח ים גס, עלי דפנה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו מהו קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
יום לפני שאתה רוצה לעשות את המנה, לפזר חצי מלח, חצי שום וחצי עשבי תיבול מעל הבסיס של צלחת רדודה קטנה.
להניח את רגלי הברווז, צד העור למעלה, על גבי, ואז לפזר על שאר המלח, שום ועשבי תיבול. מכסים את הברווז ומקררים בין לילה. זה יכול להיעשות עד 2 ימים קדימה.
יוצקים את היין לסיר שיתאים היטב את רגלי הברווז בשכבה אחת.
מברישים את המלח מרגלי הברווז ומניחים אותם, עור בצד למטה, ביין. מכסים את המחבת במכסה ומניחים על אש בינונית. ברגע שהיין מתחיל לבעבע, להפוך את החום למטה אל ההגדרה הנמוכה ביותר ולבשל במשך 2 שעות, בודק מדי פעם כי הנוזל הוא רק בקושי מבעבע. (אם יש לך מפזר חום, יהיה טוב להשתמש בו כאן. לאחר 2 שעות, רגלי הברווז צריך להיות שקוע בשומן שלהם והבשר צריך להרגיש רך מאוד כאשר proded. השאר לקרר.
רגלי הברווז מבושלות כעת וניתן לאכול אותן מיד או שניתן לבצע את הצעד הבא אם אתה אוהב אותן פריכות. אם אתם מתכוננים קדימה, לארוז את רגלי הברווז בחוזקה לתוך מיכל פלסטיק או צנצנת ויוצקים על השומן, אבל לא את הנוזל בתחתית המחבת. לכסות ולהשאיר במקרר עד חודש, או להקפיא עד 3 חודשים. הנוזל שאתה נשאר עם עושה רוטב טעים, אשר יכול להיות מקורר או קפוא עד הצורך.
לחמם ולפזר את רגלי הברווז, מחממים תנור ל-220c / מאוורר 200c / גז
הסר את הרגליים מן השומן ומניח אותם, העור בצד למטה, במחבת חסינת נשימה. צלוי במשך 30-40 דקות, פונה באמצע, עד חום פריך.
מגישים עם רוטב מחומם, סלט פריך וכמה תפו " א זהב פריך.