קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

קונפי ברווז

קונפי ברווז
אם יש לכם מלח ים גס, עלי דפנה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו מהו קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה לעשות את המנה, לפזר חצי מלח, חצי שום וחצי עשבי תיבול מעל הבסיס של צלחת רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
2
להניח את רגלי הברווז, צד העור למעלה, על גבי, ואז לפזר על שאר המלח, שום ועשבי תיבול. מכסים את הברווז ומקררים בין לילה. זה יכול להיעשות עד 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
3
יוצקים את היין לסיר שיתאים היטב את רגלי הברווז בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
4
מברישים את המלח מרגלי הברווז ומניחים אותם, עור בצד למטה, ביין. מכסים את המחבת במכסה ומניחים על אש בינונית. ברגע שהיין מתחיל לבעבע, להפוך את החום למטה אל ההגדרה הנמוכה ביותר ולבשל במשך 2 שעות, בודק מדי פעם כי הנוזל הוא רק בקושי מבעבע. (אם יש לך מפזר חום, יהיה טוב להשתמש בו כאן. לאחר 2 שעות, רגלי הברווז צריך להיות שקוע בשומן שלהם והבשר צריך להרגיש רך מאוד כאשר proded. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
5
רגלי הברווז מבושלות כעת וניתן לאכול אותן מיד או שניתן לבצע את הצעד הבא אם אתה אוהב אותן פריכות. אם אתם מתכוננים קדימה, לארוז את רגלי הברווז בחוזקה לתוך מיכל פלסטיק או צנצנת ויוצקים על השומן, אבל לא את הנוזל בתחתית המחבת. לכסות ולהשאיר במקרר עד חודש, או להקפיא עד 3 חודשים. הנוזל שאתה נשאר עם עושה רוטב טעים, אשר יכול להיות מקורר או קפוא עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
6
לחמם ולפזר את רגלי הברווז, מחממים תנור ל-220c / מאוורר 200c / גז
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
7
הסר את הרגליים מן השומן ומניח אותם, העור בצד למטה, במחבת חסינת נשימה. צלוי במשך 30-40 דקות, פונה באמצע, עד חום פריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
8
מגישים עם רוטב מחומם, סלט פריך וכמה תפו " א זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות