קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

קונפי טונה Ahi

קונפי טונה Ahi
קונפי טונה Ahi הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, פתיתי צ'ילה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו קונפי טונה, קונפי טונה, ו Salade niã§oise עם קונפי טונה טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים טונה חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2
מערבבים תבלינים בקערה קטנה. טונה עונה בכל רחבי עם תבלינים ולשים 4-by 8-in. מחבת כיכר. צמרמורת, מכוסה, 3 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הוסף עלה דפנה, עשבי תיבול, שום, גרידה טונה, תוחב אותם סביב דגים; לשפוך מספיק שמן כדי לכסות על ידי 1/4.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
אופים טונה 25 דקות, חשוף, הפחתת חום במידת הצורך כדי לשמור על השמן מרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
תנו לטונה להתקרר לטמפרטורת החדר בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
הרם חתיכת טונה אחת משמן; נפרד פתיתים עבים. למעלה בגט פרוסות עם טונה, באמצעות יותר במידת הצורך, ולסדר על מגש עם זיתים וצנוניות. לפזר פטרוזיליה טחון על מגש.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
טפטוף טונה עם קצת שמן, ולהעיף קצת שמן על זיתים וצנוניות מדי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
המשך קדימה: דרך שלב 3, עד 10 ימים, מקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019