קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות1
ציון בריאות42
מגזין

קונפי עוף פריך

קונפי עוף פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קונפי עוף פריך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 18184 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 1971 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, רגלי עוף, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו לביבות פריך עם קונפי עוף וביצים, קונפי עוף, ו קונפי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפיחת עוף יבשה. "זה עוזר למלח ופלפל להמשיך באופן שווה."
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מערבבים מלח ופלפל ומפזרים על עוף. שים 4-או 5-qt. תנור הולנדי לארגן שום וטימין sprigs על גבי. כיסוי וצינה לפחות 12 שעות ועד
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים שומן ברווז עוף; חם על הכיריים מעל החום הנמוך ביותר, מכוסה, עד שומן נמס, על 20 דקות. זה צריך לכסות לחלוטין את העוף; אם זה לא, להוסיף יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
אופים עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג, לפחות 8 שעות ועד
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר עוף 9-by 13-in. אפיית צלחת וצינה. המתן לשומן נמס להתקרר, ולאחר מכן מצקת לתוך מכולות וצינה לשימוש עתידי. להשאיר מאחור את השום ועשבי תיבול בתחתית הסיר וכל מיצי בשר ג ' לטין מדי. אם אתה לא מתכנן להשתמש בכל העוף מיד, לכסות אותו עם שומן נוזלי עדיין; זה ישמור, מכוסה במקרר, במשך כמה חודשים. (למעשה, בימים ההם, טבחים שמרו אותו בטמפרטורת חדר מגניב במשך שבועות.) "אתה יכול להשתמש בשומן כדי לבשל. בפעם הבאה שאתה עושה עוף צלוי, במקום שמן זית, לשים את השומן הזה על זה. או לצחצח אותו על לחם בגריל."
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
כדי להשתמש confit, פריך אותו: כפית בישול שומן למחבת עמוקה, רחבה. אם העוף כבר צונן בשומן, להעביר גיליון אפייה לגרד את השומן.
מרכיבים שתצטרך
בישול שומןבישול שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חום שומן מעל חום בינוני עד שהוא מגיע בין 275 ו 300 על מדחום מטגנים עמוק.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הוסף רגלי עוף, צד העור למטה. "אם הם לא באמת לרחוש, השומן הוא לא חם מספיק. כמו כן, רגלי עוף קרות הולכות להוריד את הטמפרטורה של השומן שלך, כך להגביר את החום לסביבות 350."
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
10
קוק, התאמת חום כדי לשמור על הטמפרטורה בין 275 ו 300, עד עוף הוא השחמה קלות פריך, 10 עד 12 דקות, מפנה פעם אחת. "דגש על מקבל עור פריך נחמד על העוף, לא רק על הזמן שנדרש."באמצעות מלקחיים (וכפית מחוררת אם אתה צריך את זה, כדי לעזור להחזיק את העוף רך מאוד, עדין יחד), להעביר עוף למדף להגדיר מעל תבנית אפייה מסגרת לנקז. עכשיו הוא מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
* מצא שומנים אלה בכמה אטליז ובחנויות מכולת מצוידות היטב.