קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות1
ציון בריאות42
מגזין

קונפי עוף פריך

קונפי עוף פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קונפי עוף פריך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 18184 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 1971 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, רגלי עוף, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו לביבות פריך עם קונפי עוף וביצים, קונפי עוף, ו קונפי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפיחת עוף יבשה. "זה עוזר למלח ופלפל להמשיך באופן שווה."
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מערבבים מלח ופלפל ומפזרים על עוף. שים 4-או 5-qt. תנור הולנדי לארגן שום וטימין sprigs על גבי. כיסוי וצינה לפחות 12 שעות ועד
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים שומן ברווז עוף; חם על הכיריים מעל החום הנמוך ביותר, מכוסה, עד שומן נמס, על 20 דקות. זה צריך לכסות לחלוטין את העוף; אם זה לא, להוסיף יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
אופים עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג, לפחות 8 שעות ועד
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר עוף 9-by 13-in. אפיית צלחת וצינה. המתן לשומן נמס להתקרר, ולאחר מכן מצקת לתוך מכולות וצינה לשימוש עתידי. להשאיר מאחור את השום ועשבי תיבול בתחתית הסיר וכל מיצי בשר ג ' לטין מדי. אם אתה לא מתכנן להשתמש בכל העוף מיד, לכסות אותו עם שומן נוזלי עדיין; זה ישמור, מכוסה במקרר, במשך כמה חודשים. (למעשה, בימים ההם, טבחים שמרו אותו בטמפרטורת חדר מגניב במשך שבועות.) "אתה יכול להשתמש בשומן כדי לבשל. בפעם הבאה שאתה עושה עוף צלוי, במקום שמן זית, לשים את השומן הזה על זה. או לצחצח אותו על לחם בגריל."
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
כדי להשתמש confit, פריך אותו: כפית בישול שומן למחבת עמוקה, רחבה. אם העוף כבר צונן בשומן, להעביר גיליון אפייה לגרד את השומן.
מרכיבים שתצטרך
בישול שומןבישול שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
חום שומן מעל חום בינוני עד שהוא מגיע בין 275 ו 300 על מדחום מטגנים עמוק.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הוסף רגלי עוף, צד העור למטה. "אם הם לא באמת לרחוש, השומן הוא לא חם מספיק. כמו כן, רגלי עוף קרות הולכות להוריד את הטמפרטורה של השומן שלך, כך להגביר את החום לסביבות 350."
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
10
קוק, התאמת חום כדי לשמור על הטמפרטורה בין 275 ו 300, עד עוף הוא השחמה קלות פריך, 10 עד 12 דקות, מפנה פעם אחת. "דגש על מקבל עור פריך נחמד על העוף, לא רק על הזמן שנדרש."באמצעות מלקחיים (וכפית מחוררת אם אתה צריך את זה, כדי לעזור להחזיק את העוף רך מאוד, עדין יחד), להעביר עוף למדף להגדיר מעל תבנית אפייה מסגרת לנקז. עכשיו הוא מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
* מצא שומנים אלה בכמה אטליז ובחנויות מכולת מצוידות היטב.