אם יש לכם אנצ'ו צ' ילה, רגל ברווז קונפי, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קונפי ברווז, קונפי ברווז, ו מהו קונפי ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את העור מרגל ברווז לחתוך את העור לחתיכות 1/4 אינץ'. מבשלים את העור בסיר כבד 1-1/2 ליטר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד השומן הוא שניתנו והעור הוא חום זהוב, 8-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
העברת עור ברווז עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
3
יוצקים ומשליכים שומן מן סיר (או מילואים לשימוש אחר), ולאחר מכן לנגב את המחבת נקי ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד העור מבשל, להסיר בשר ברווז מן העצמות, שמירת עצמות, דק לגרוס.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
מים כדי לאפשר
5
טוסט צ ' ילה בסיר יבש על חום מתון, פונה עם מלקחיים, עד ריחני גמיש, על 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. מכסים את צ ' ילה במים רותחים-חמים וטובלים במים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מסננים צ ' ילה ולהעביר לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
בעוד צ ' ילה סופג, מוסיפים בצל ושום לסיר יבש ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק