קונפי רגל עוף פריך עם קוסקוס וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קונפי עוף פריך עם קוסקוס וזיתים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. אם יש לך גזר, מנטה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי עם משמשים, זיתים ירוקים וקוסקוס, חזה עוף ממולא קוסקוס עם פטה, עגבניות מיובשות וזיתים קלמתן, ו ירכי עוף פריכות עם זיתים ואוכמניות.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 3 כפות של טימין עם 1 1/2 כפיות מלח ושום, שומר ו allspice.
מפזרים את התערובת על כל העוף ומניחים בתבשיל עמוק. מכסים ומקררים בין לילה.
יוצקים את שמן הזית הטהור על העוף ואופים במשך כ 2 שעות, עד רך. באמצעות מלקחיים, להעביר את העוף למדף להגדיר מעל תבנית אפייה ולתת לנקז במשך 20 דקות; להזמין 2 כפות של שמן confit.
בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 40
כף 1 כף של שמן קונפי לתוך סיר בינוני.
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מוסיפים את הקוסקוס ומערבבים מעיל בשמן.
מוסיפים את המים וקמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה. לכסות ולהסיר מהחום.
בואו לעמוד עד הקוסקוס הוא רך ושופע, על 10 דקות. קצפת עם מזלג, לכסות ולהתחמם.
לחץ על רגלי העוף מעט כדי לשטח אותם. במחבת גדולה, ovenproof nonstick, לחמם את הנותרים 1 כף של שמן confit.
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד העור מתחיל פריך, על 3 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך כ 8 דקות, עד מחומם דרך העור הוא פריך מאוד.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את גרידת לימון ומיץ עם 1/2 כף הנותרים של טימין ושמן זית כתית מעולה. מערבבים את הזיתים ואת הנענע ומתבלים במלח ופלפל. כפית את הקוסקוס על צלחות העליון עם רגלי העוף. כפית את הרוטב על העוף והקוסקוס ומגישים מיד.