קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קונקורד ענבים ולימון הפוך עוגה

קונקורד ענבים ולימון הפוך עוגה
אם יש לכם קמח לכל מטרה, גרידת לימון, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קונקורד ענבים וסודה לימון, עוגת ענבים קונקורד, ו קונקורד ענבים עוגת קמח תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קרמל: מתלה להגדיר במרכז התנור. מחממים תנור ל 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים סוכר, דבש וחמאה לקרמל בסיר קטן על אש בינונית. לאחר שהחמאה נמסה לחלוטין, מערבבים מדי פעם כדי לתחליב. מבשלים עד חום בהיר מאוד בצבע, על 3 דקות. מיד לשפוך לתוך 9 אינץ עוגה או מחבת עוגה. הרם מחבת בזהירות על ידי קצוות בעדינות לסובב קרמל כדי מעיל אחיד כל המשטח התחתון. להפריש מגניב להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
עבור העוגה: לאחר הקרמל מוגדר, מברשת קלות הצדדים הפנימיים של מחבת עם חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים ענבים למחבת, מוסיפים או מסירים כמה כדי ליצור שכבה אחת אך צפופה של ענבים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערת ערבוב בינונית, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח, להקציף לשלב ולהניח בצד. בקערת ערבוב נפרדת, להקציף יחד יוגורט, חלב, וניל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים חמאה מומסת בזרם אחד יציב תוך שטוף כדי emulsify. מערבבים בגרידת לימון, ואז מקפלים חתיכות לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים תערובת רטובה לייבש בעדינות לקפל יחד עד רק בשילוב.
8
יוצקים למחבת מוכנה ואופים עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא מעט לח אבל לא מכוסה בבלילה, 20 עד 25 דקות, הופך פעם אחת חצי דרך באמצעות אפייה. אפשר לעוגה להתקרר במשך 3 עד 5 דקות לפני הפעלת סכין קילוף מסביב לקצה והתהפכות על צלחת או צלחת הגשה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר כמעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'