קונקורד ענבים ולימון הפוך עוגה
אם יש לכם קמח לכל מטרה, גרידת לימון, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קונקורד ענבים וסודה לימון, עוגת ענבים קונקורד, ו קונקורד ענבים עוגת קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קרמל: מתלה להגדיר במרכז התנור. מחממים תנור ל 375 ° F.
מערבבים סוכר, דבש וחמאה לקרמל בסיר קטן על אש בינונית. לאחר שהחמאה נמסה לחלוטין, מערבבים מדי פעם כדי לתחליב. מבשלים עד חום בהיר מאוד בצבע, על 3 דקות. מיד לשפוך לתוך 9 אינץ עוגה או מחבת עוגה. הרם מחבת בזהירות על ידי קצוות בעדינות לסובב קרמל כדי מעיל אחיד כל המשטח התחתון. להפריש מגניב להקשיח.
עבור העוגה: לאחר הקרמל מוגדר, מברשת קלות הצדדים הפנימיים של מחבת עם חמאה רכה.
מוסיפים ענבים למחבת, מוסיפים או מסירים כמה כדי ליצור שכבה אחת אך צפופה של ענבים. תניח בצד.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח, להקציף לשלב ולהניח בצד. בקערת ערבוב נפרדת, להקציף יחד יוגורט, חלב, וניל.
יוצקים חמאה מומסת בזרם אחד יציב תוך שטוף כדי emulsify. מערבבים בגרידת לימון, ואז מקפלים חתיכות לימון.
מוסיפים תערובת רטובה לייבש בעדינות לקפל יחד עד רק בשילוב.
יוצקים למחבת מוכנה ואופים עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא מעט לח אבל לא מכוסה בבלילה, 20 עד 25 דקות, הופך פעם אחת חצי דרך באמצעות אפייה. אפשר לעוגה להתקרר במשך 3 עד 5 דקות לפני הפעלת סכין קילוף מסביב לקצה והתהפכות על צלחת או צלחת הגשה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר כמעט לפני ההגשה.