קוסקוס ישראלי קלוי
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קוסקוס ישראלי קלוי, סלמון עם קוסקוס ישראלי קלוי, ו ירקות צלויים עם קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הקוסקוס והפיסטוקים ומבשלים, מערבבים, עד חום זהוב קלוי וקליל, כ -7 דקות.
מוסיפים את המים, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד הנוזל נספג, על 10 דקות.
הסר את המכסה, מערבבים את משמשים בצל ירוק, טעם, ולהתאים את התיבול.
מעבירים את הקוסקוס לקערת הגשה ומגישים חם עם קצת יותר שמן לימון טפטף מעל, אם תרצה.