תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קופת שוקולד עם מוס ניב קקאו. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 7319 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 535 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשוקולד חלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,S ' more חלב מוס שוקולד מלא כוסות שוקולד עם ציפוי מרשמלו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה, מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל, ו מוס קקאו חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד שהתרכך. בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה. בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר. בהדרגה לטאטא את הנוזל החם לתוך חלמונים ביצה, ואז לשפוך את התערובת לתוך הסיר לטאטא מעל חום נמוך עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
רוטס סוכריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר מהחום וקצף בג ' לטין הרך. מערבבים בשני השוקולדים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
להעביר את הקרם לקערה, לחץ על ניילון לעטוף ישירות על פני השטח לקרר עד צונן, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את חלמוני הביצה עם 1/4 כוס הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד עבה וחיוור, על 3 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה. למחוק את קערת ערבוב ולהקציף. מקציפים את החלבונים עם מיץ לימון במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את הנותרים 1/4 כוס סוכר עד מבריק. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך החלמונים. מנפים את הקקאו על הביצים ומקפלים פנימה עד שלא יישארו פסים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצות
6
מורחים את הבלילה בגיליון אפייה מצופה קלף בגודל 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים במרכז התנור כ -30 דקות, עד שהעוגה קפיצית ומבושלת דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו להתקרר לחלוטין על מדף. באמצעות 2 2/3 אינץ ' חותך ביסקוויט עגול, להחתים 16 סיבובים. הפוך את תבנית האפייה על משטח עבודה והסר את הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד שהתרכך. בסיר בינוני, להביא את החלב ו 2/3 כוס של שמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים את הנוזל לתוך הבלנדר, מוסיפים את שפיץ הקקאו ומניחים לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Coco Nibs
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
רסק את התערובת וסנן אותו לסיר; להביא לרתיחה. בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר. בהדרגה להקציף את נוזל nib קקאו. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 4 דקות. את החום, להקציף בג ' לטין עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
רוטס סוכריות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
יוצקים את התערובת לתוך קערה נקייה ומקררים עד צונן, על 2 שעות. מקציפים את כוס 1 הנותרים של שמנת כבדה לפסגות רכות ומקפלים אותו לתוך תערובת ניב קקאו צונן. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
במעבד מזון, דופק את הקמח עם 3/4 כוס אגוזי לוז עד האגוזים הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
15
מוסיפים את הסוכר והמלח והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
17
הוסף את 1/2 כוס אגוזי לוז הנותרים דופק לחיתוך גס. לחץ על התערובת לתוך גושים קטנים על תבנית אפייה מרופדת בקלף להקפיא רק עד המשרד, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
18
אופים בתנור במשך כ 30 דקות, עד זהוב וריחני.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לשבור לגושים קטנים יותר.
20
מפזרים 2 כפות של אגוזי לוז להתפורר לתוך כל אחד 8 כוסות רחבות. למעלה עם 2 כפות מעוגלות של מוס nib הקקאו, 1 ביסקוויט שוקולד, 2 כפות מעוגלות של קרם שוקולד ו 2 כפות נוספות של קרמבל אגוזי לוז. חזור על התהליך עם הנותרים מוס, ביסקוויטים, קרם אגוזים להתפורר.