תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קופת שוקולד עם מוס ניב קקאו. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 7319 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 535 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשוקולד חלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,S ' more חלב מוס שוקולד מלא כוסות שוקולד עם ציפוי מרשמלו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה, מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל, ו מוס קקאו חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד שהתרכך. בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה. בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר. בהדרגה לטאטא את הנוזל החם לתוך חלמונים ביצה, ואז לשפוך את התערובת לתוך הסיר לטאטא מעל חום נמוך עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
רוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר מהחום וקצף בג ' לטין הרך. מערבבים בשני השוקולדים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להעביר את הקרם לקערה, לחץ על ניילון לעטוף ישירות על פני השטח לקרר עד צונן, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את חלמוני הביצה עם 1/4 כוס הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד עבה וחיוור, על 3 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה. למחוק את קערת ערבוב ולהקציף. מקציפים את החלבונים עם מיץ לימון במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את הנותרים 1/4 כוס סוכר עד מבריק. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך החלמונים. מנפים את הקקאו על הביצים ומקפלים פנימה עד שלא יישארו פסים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מורחים את הבלילה בגיליון אפייה מצופה קלף בגודל 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים במרכז התנור כ -30 דקות, עד שהעוגה קפיצית ומבושלת דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו להתקרר לחלוטין על מדף. באמצעות 2 2/3 אינץ ' חותך ביסקוויט עגול, להחתים 16 סיבובים. הפוך את תבנית האפייה על משטח עבודה והסר את הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד שהתרכך. בסיר בינוני, להביא את החלב ו 2/3 כוס של שמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
יוצקים את הנוזל לתוך הבלנדר, מוסיפים את שפיץ הקקאו ומניחים לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Coco Nibs
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
רסק את התערובת וסנן אותו לסיר; להביא לרתיחה. בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר. בהדרגה להקציף את נוזל nib קקאו. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 4 דקות. את החום, להקציף בג ' לטין עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
רוטס סוכריות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
יוצקים את התערובת לתוך קערה נקייה ומקררים עד צונן, על 2 שעות. מקציפים את כוס 1 הנותרים של שמנת כבדה לפסגות רכות ומקפלים אותו לתוך תערובת ניב קקאו צונן. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
במעבד מזון, דופק את הקמח עם 3/4 כוס אגוזי לוז עד האגוזים הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
15
מוסיפים את הסוכר והמלח והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
17
הוסף את 1/2 כוס אגוזי לוז הנותרים דופק לחיתוך גס. לחץ על התערובת לתוך גושים קטנים על תבנית אפייה מרופדת בקלף להקפיא רק עד המשרד, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
18
אופים בתנור במשך כ 30 דקות, עד זהוב וריחני.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לשבור לגושים קטנים יותר.
20
מפזרים 2 כפות של אגוזי לוז להתפורר לתוך כל אחד 8 כוסות רחבות. למעלה עם 2 כפות מעוגלות של מוס nib הקקאו, 1 ביסקוויט שוקולד, 2 כפות מעוגלות של קרם שוקולד ו 2 כפות נוספות של קרמבל אגוזי לוז. חזור על התהליך עם הנותרים מוס, ביסקוויטים, קרם אגוזים להתפורר.