קופצני של המאהב-מתוק, חם וחריף!
קופצני של המאהב-מתוק, חם וחריף! יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 346 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ בלסמי, קצה בשר סינטה, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: בשר משומר מתוק ומתובל, בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, ו Jerky בשר מתובל מתובל.
הוראות
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את אבקת הבצל, אבקת שום, וכמה פלפל שחור סדוק. מתבלים את הבשר בקלילות, תוך שימוש רק בחלק מהתערובת. שמור את שאר התבלינים.
מניחים לתוך מיכל פלסטיק אטום או קערה, ומקררים.
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הסוכר החום, רוטב סויה, רוטב טריאקי, רוטב ווסטרשייר, חומץ בלסמי, טעם עשן נוזלי ומיץ אננס.
חום עד שהסוכר החום נמס לחלוטין. לקרר מרינדה עד מגניב.
יוצקים מרינדה מקוררת על הבשר המתובל, ומערבבים ביד למעיל. לאטום את הקערה, ומקרר לפחות 3 שעות.
מסדרים את רצועות הבשר על המדף של מייבש, ומפזרים קצת יותר של תערובת התבלינים פתיתי פלפל אדום אם משתמשים. יבש במשך 5 שעות, או ליובש הרצוי.