קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

קופצני של המאהב-מתוק, חם וחריף!

קופצני של המאהב-מתוק, חם וחריף!
קופצני של המאהב-מתוק, חם וחריף! יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 346 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ בלסמי, קצה בשר סינטה, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: בשר משומר מתוק ומתובל, בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, ו Jerky בשר מתובל מתובל.

הוראות

1
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את אבקת הבצל, אבקת שום, וכמה פלפל שחור סדוק. מתבלים את הבשר בקלילות, תוך שימוש רק בחלק מהתערובת. שמור את שאר התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים לתוך מיכל פלסטיק אטום או קערה, ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הסוכר החום, רוטב סויה, רוטב טריאקי, רוטב ווסטרשייר, חומץ בלסמי, טעם עשן נוזלי ומיץ אננס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
חום עד שהסוכר החום נמס לחלוטין. לקרר מרינדה עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
יוצקים מרינדה מקוררת על הבשר המתובל, ומערבבים ביד למעיל. לאטום את הקערה, ומקרר לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסדרים את רצועות הבשר על המדף של מייבש, ומפזרים קצת יותר של תערובת התבלינים פתיתי פלפל אדום אם משתמשים. יבש במשך 5 שעות, או ליובש הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש