קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

קופצני של המאהב-מתוק, חם וחריף!

קופצני של המאהב-מתוק, חם וחריף!
קופצני של המאהב-מתוק, חם וחריף! יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 346 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ בלסמי, קצה בשר סינטה, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: בשר משומר מתוק ומתובל, בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, ו Jerky בשר מתובל מתובל.

הוראות

1
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את אבקת הבצל, אבקת שום, וכמה פלפל שחור סדוק. מתבלים את הבשר בקלילות, תוך שימוש רק בחלק מהתערובת. שמור את שאר התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים לתוך מיכל פלסטיק אטום או קערה, ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הסוכר החום, רוטב סויה, רוטב טריאקי, רוטב ווסטרשייר, חומץ בלסמי, טעם עשן נוזלי ומיץ אננס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
חום עד שהסוכר החום נמס לחלוטין. לקרר מרינדה עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
יוצקים מרינדה מקוררת על הבשר המתובל, ומערבבים ביד למעיל. לאטום את הקערה, ומקרר לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסדרים את רצועות הבשר על המדף של מייבש, ומפזרים קצת יותר של תערובת התבלינים פתיתי פלפל אדום אם משתמשים. יבש במשך 5 שעות, או ליובש הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש