קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
קוק או וין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.

הוראות

1
בקערת קרמיקה או זכוכית גדולה, לשלב את העוף עם היין, בצל קצוץ, גזר, קוניאק, שמן זית, שום, פלפלים ו 1 כפית מלח. מכסים ומקררים למשך 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים התנור ל 350
3
מסננים את העוף והירקות במסננת; שומרים את הנוזל. להפריד את העוף והירקות יבש לטפוח עם מגבות נייר; להשליך את הגרגרים. בקערה חסינת חום, להשרות את פורצ ' יני במים רותחים במשך 15 דקות; לנקז מסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
4
בתבשיל גדול, לבשל את הבייקון על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לקערה קטנה. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העוף לתבשיל בקבוצות ומבשלים עד משחימים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את העוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הירקות השמורים לתבשיל ומבשלים, ערבוב, עד השחימה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
להחזיר את העוף לתבשיל ומפזרים אותו עם 1/4 כוס הקמח.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים את העוף במשך 10 דקות, או עד הקמח יש השחמה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את המניה, המרינדה השמורה ואת פורצ ' יני לתבשיל, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 ולאפות את העוף במשך כ 50 דקות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
11
בינתיים, blanch את בצל הפנינה במים רותחים במשך 1 דקה, ואז לנקז. לקלף את הבצלים. בסיר, לשלב את הבצל עם 1 1/2 כפות של החמאה, הסוכר ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים מים רק כדי לכסות ולהרתיח על חום גבוה בינוני, רועד את המחבת, עד המים התאדו הבצל הם קרמל קל, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
במחבת גדולה, להמיס 1/2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את הפטריות הלבנות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מעבירים את העוף למגש, מכסים ומתחממים בתנור נמוך. מסננים את נוזל הבישול לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. בקערה קטנה, למזג את הנותרים 2 כפות חמאה 2 כפות קמח כדי להדביק. לרפרף את נוזל הבישול, ואז בהדרגה לטאטא את הדבק עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
16
מקציפים את רסק העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
17
מערבבים את הבייקון, פטריות לבנות ובצל פנינה לרוטב ומביאים לרתיחה. כפית את הרוטב על העוף ומגישים עם spaetzle.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, פרוס 1/4 אינץ ' עבה, ואז לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץבייקון, פרוס 1/4 אינץ ' עבה, ואז לחתוך לרוחב לרצועות 1/2 אינץ10פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם2גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק דל נתרן משומרציר עוף או מרק דל נתרן משומר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוניאק או ברנדי אחרקוניאק או ברנדי אחר85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות פטריות פורצ'יני מיובשות1/2 כוסות פטריות פורצ'יני מיובשות1בקבוקיין אדום יבש, עדיף בורגונדייין אדום יבש, עדיף בורגונדי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2שיני שום, חצוישיני שום, חצוי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס30בצל פנינהבצל פנינה10שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי10שרימפס וורידיםמלחמלח1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים10רגלי עוף שלמות, חתוכות למקלות תיפוף ולירכייםרגלי עוף שלמות, חתוכות למקלות תיפוף ולירכיים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות לבנות, חצוי או לרבעים אם גדולפטריות לבנות, חצוי או לרבעים אם גדול