קוק - או - וין
Coq Au Vin הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 466 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לך רסק עגבניות, קוניאק בורבון יעשה בצביטה, sprigsthyme, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת שף גדולה או בתנור הולנדי, מטגנים את הלארדונים על אש בינונית עד שרוב השומן מצטמצם (אך לא עד שהוא פריך).
מעבירים את הלארדונים לקערה עם כפית מחוררת.בנדיבות מלח ופלפל את הירכיים עוף ומניחים במחבת החמה, צד העור למטה. השאירו undisturbed במשך 6-7 דקות או עד שהעור הוא חום זהוב, ולאחר מכן להפוך את העוף מעל, ומאפשר לו חום קל בצד השני.
תעביר את העוף לקערה עם הלארדונים.אתה לא צריך ציפוי עבה נחמד של חום "מחבב". זה מה שנותן למנה הרבה עומק.
הסר 2 כפות שומן מהמחבת והניח אותו בצד בקערה קטנה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי והשום והטוגנים עד שהם רכים, מגרדים את החיבה מתחתית המחבת כך שהיא לא תישרף. הכה את המחבת עם התזה נדיבה של קוניאק כדי deglaze את המחבת. אפשר את רוב הנוזל להתאדות, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום, ציר עוף, עלה דפנה, טימין, רסק עגבניות. החזירו את הלארדונים והעוף למחבת ופנו מספר פעמים כדי לוודא שכל חתיכה מצופה היטב ושוקע בנוזל. מכסים עם המכסה מעט askew (כך קיטור יכול לברוח) ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד העוף הוא מכרז 35-45 דקות.
מוסיפים את הקמח לשומן ששמרתם ומערבבים עד שאין גושים. כאשר העוף רך, להעביר צלחת ואוהל עם נייר כסף.
מוסיף את הפטריות ובצל cipollini למחבת ולהגביר את החום בינוני, רותח שנחשף במשך כ 15 דקות או עד הבצל מבושלים הרוטב צמצם קצת.
מוסיפים כמה כפות של רוטב לתערובת השומן / קמח ומערבבים כדי לעשות תרחיף.
מוסיף את slurry לרוטב במחבת אחד כפית בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת כדי לוודא שאין גושים. אני לא אוהב את הרוטב שלי עבה מדי, אז הפסקתי בערך 2/3 מהדרך, אבל אם אתה אוהב רוטב עבה מאוד, אתה יכול להוסיף את כל הנביכה. מלח ופלפל לפי הטעם, ואז להחזיר את העוף לסיר לחמם מעיל עם הרוטב.
מקשטים עם הפטרוזיליה, ולאחר מכן מגישים את העוף ביין מעל פירה, אטריות ביצים, או כנזיד עם באגט פריך. אני גם אוהב לפזר קצת מלח גמר כמו פלר דה סאל למעלה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Larroque בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק