קוקוס אפוי פריך מצופה בטילפיה
קוקוס אפוי פריך מצופה אמנון הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך פלפל, פתיתי קוקוס, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קוקוס אפוי מרופד מצופה בטילפיה, אגוז קוקוס שקדים מצופה אמנון, ו אמנון מצופה קוקוס-שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות. קו תבנית אפייה עם נייר, (לניקוי קל), והגדרת מתלה תיל על גבי. לרסס את המתלה עם ספריי שאינו מקל. (הערה: מדף Awire מאפשר לשני הצדדים של הדג כדי לקבל פריך ללא צורך להעיף את הדגים באמצע הדרך דרך הבישול. אם אין לך מתלה קירור חוט, פשוט מניחים את הדג על תבנית אפייה בעדינות לדפדף באמצע הבישול.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.