קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קוקוס ופיסטוק קלווה

קוקוס ופיסטוק קלווה
צריך קינוח צמחוני? קוקוס ופיסטוק בקלאווה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם מיץ ליים, קוקוס, פיסטוקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיסטוק קלווה, יום 12: פיסטוק קלווה, ו אגוז ופיסטוק בקלאווה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. חמאה 13-by-9-by-2-inch תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לפתוח את הסדינים של בצק פילו, להניח את הערימה על משטח עבודה, ולכסות עם נייר שעווה ולאחר מכן מגבת מטבח לחה כדי למנוע ממנו להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
נייר שעווהנייר שעווה
3
הסר 2 חתיכות של פילו, למקם אותם במחבת, מברשת אותם עם 1 כף של החמאה. המשך באותו אופן עם פילו וחמאה עד שהשתמשת 24 גיליונות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
כדי להפוך את המילוי: מערבבים יחד את הקוקוס, פיסטוקים, סוכר, מים, מי פרחים כתומים, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קוקוסקוקוס
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים חצי מהמילוי באופן שווה על הפילו במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים 2 גיליונות של פילו במחבת מברשת אותם עם 1 חמאת כף. המשך באותו אופן עד שהשתמשת 12 גיליונות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מורחים את המילוי שנותר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
8
שכבה וחמאה פילו הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
9
מברשת את השכבה העליונה של מאפה בנדיבות עם חמאה, ושופכים את כל החמאה שנותרה מעל. עם סכין חדה, לחתוך את baklava לאורכו לתוך 4 רצועות ולאחר מכן לרוחב לתוך 6 רצועות, דואג לא ללחוץ על פילו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
אופים במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 149° ואופים במשך 1 שעה ו 10 עד 15 דקות, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
כדי להפוך את הסירופ: להביא את הסוכר, מים, ומלח לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות, או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
הסר את הסיר מהחום ומערבבים במי הפרחים הכתומים ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
מיץ לייםמיץ ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
להעביר את בקלאווה מתלה חוט ולתת מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
14
מפזרים את הפיסטוקים הקצוצים ושופכים את הסירופ באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
סירופסירופ
15
בואו להתקרר לחלוטין על המדף. (בקלאווה ניתן לאחסן בטמפרטורת החדר, מכוסה היטב, עד 2 ימים.)
16
חותכים לחתיכות עם סכין חדה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
17
מ Luscious קוקוס קינוחים על ידי לורי Longbotham. Text copyright © 2009 by Lori Longbotham; photographs copyright © 2009 by Lucy Schaffer. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס