קוקוס ופיסטוק קלווה
צריך קינוח צמחוני? קוקוס ופיסטוק בקלאווה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם מיץ ליים, קוקוס, פיסטוקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיסטוק קלווה, יום 12: פיסטוק קלווה, ו אגוז ופיסטוק בקלאווה.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. חמאה 13-by-9-by-2-inch תבנית אפייה.
לפתוח את הסדינים של בצק פילו, להניח את הערימה על משטח עבודה, ולכסות עם נייר שעווה ולאחר מכן מגבת מטבח לחה כדי למנוע ממנו להתייבש.
הסר 2 חתיכות של פילו, למקם אותם במחבת, מברשת אותם עם 1 כף של החמאה. המשך באותו אופן עם פילו וחמאה עד שהשתמשת 24 גיליונות של פילו.
כדי להפוך את המילוי: מערבבים יחד את הקוקוס, פיסטוקים, סוכר, מים, מי פרחים כתומים, ומלח בקערה בינונית.
מפזרים חצי מהמילוי באופן שווה על הפילו במחבת.
מניחים 2 גיליונות של פילו במחבת מברשת אותם עם 1 חמאת כף. המשך באותו אופן עד שהשתמשת 12 גיליונות של פילו.
מורחים את המילוי שנותר על גבי.
שכבה וחמאה פילו הנותרים באותו אופן.
מברשת את השכבה העליונה של מאפה בנדיבות עם חמאה, ושופכים את כל החמאה שנותרה מעל. עם סכין חדה, לחתוך את baklava לאורכו לתוך 4 רצועות ולאחר מכן לרוחב לתוך 6 רצועות, דואג לא ללחוץ על פילו.
אופים במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 149° ואופים במשך 1 שעה ו 10 עד 15 דקות, עד חום זהוב.
כדי להפוך את הסירופ: להביא את הסוכר, מים, ומלח לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות, או עד מעובה מעט.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים במי הפרחים הכתומים ומיץ ליים.
להעביר את בקלאווה מתלה חוט ולתת מגניב במשך 10 דקות.
מפזרים את הפיסטוקים הקצוצים ושופכים את הסירופ באופן שווה מעל.
בואו להתקרר לחלוטין על המדף. (בקלאווה ניתן לאחסן בטמפרטורת החדר, מכוסה היטב, עד 2 ימים.)
חותכים לחתיכות עם סכין חדה ומגישים.
מ Luscious קוקוס קינוחים על ידי לורי Longbotham. Text copyright © 2009 by Lori Longbotham; photographs copyright © 2009 by Lucy Schaffer. Published by Chronicle Books LLC.