קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

קותלי חזיר משובצים באסיאגו

קותלי חזיר משובצים באסיאגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר Asiago מצופה. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, צלעות חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו צלעות חזיר בפירורי לחם Asiago, Paleo בגריל Asiago ממולא צלעות חזיר, ו צלעות חזיר מצופה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד לעובי זוגי (כ 1/4 אינץ') באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מחבתמחבת
2
מניחים ביצה לבן בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
3
מערבבים פאנקו, גבינה, מלח ופלפל בצלחת רדודה. לטבול חזיר בלבן ביצה; לדלות בתערובת panko, לחיצה בעדינות עם אצבעות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
גבינהגבינה
פלפלפלפל
פאנקו.פאנקו.
חזירחזיר
מלחמלח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים חזיר; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. לסחוט 1 טריז לימון על כל צלע חזיר; מפזרים כל אחד באופן שווה עם טימין.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
צלעות חזירצלעות חזיר
טימיןטימין
חזירחזיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.