קטשופ חריף תוצרת בית
קטשופ תוצרת בית מתובל נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך חרדל, פלפל, מייס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 91 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כי אני יכול: קטשופ תוצרת בית, קטשופ תוצרת בית, ו קטשופ תוצרת בית.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל קצוץ, habanero ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות או עד שקוף. מערבבים בסוכר חום. מערבבים בתערובת ציפורן הקרקע ותערובת מייס. מערבבים בחומץ סיידר ומבשלים דקה אחת להתאדות חומץ מעט.
מערבבים רסק עגבניות. מנמיכים את החום לרתיחה חשופה ומבשלים 30 עד 45 דקות, או עד עבה מאוד. מערבבים לעתים קרובות במהלך 15 הדקות האחרונות של רתיחה כדי למנוע חריכה.
יכול לטווח ארוך או לקרר עד שבוע. עושה בערך 20 אונקיות של קטשופ.