קטשופ תוצרת בית מתובל נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך חרדל, פלפל, מייס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 91 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כי אני יכול: קטשופ תוצרת בית, קטשופ תוצרת בית, ו קטשופ תוצרת בית.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל קצוץ, habanero ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות או עד שקוף. מערבבים בסוכר חום. מערבבים בתערובת ציפורן הקרקע ותערובת מייס. מערבבים בחומץ סיידר ומבשלים דקה אחת להתאדות חומץ מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
ציפורן קרקע
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מייס קרקע
3
מערבבים רסק עגבניות. מנמיכים את החום לרתיחה חשופה ומבשלים 30 עד 45 דקות, או עד עבה מאוד. מערבבים לעתים קרובות במהלך 15 הדקות האחרונות של רתיחה כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
4
יכול לטווח ארוך או לקרר עד שבוע. עושה בערך 20 אונקיות של קטשופ.