קיד מתחנן עוף מטוגן וג'לי חבושים על מקרוני וגבינה ופירה
קיד מתחנן עוף מטוגן וריבת חבושים על מקרוני וגבינה ופירה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 2330 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 179 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצי חצי, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. נסו קיד מתחנן עוף מטוגן וג'לי חבושים על מקרוני וגבינה ופירה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו ירכיים עוף מטוגן סיידר W / כרישה מומסת & גבינת עיזים טימין פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 סירי מים abooil, 1 כל אחד עבור פסטה ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
1
מחממים שמן בטיגון עמוק, ואז מקימים תחנת לחם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
להקציף יחד 3 ביצים וכוס של חצי וחצי עבור לשטוף את הביצה. (התחל עם סכום זה ולהקציף יותר יחד במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים קמח ותיבול אוכמניות. הגדר את הקערה, כל אחד: תערובת קמח, ביצה לשטוף, ופירורי לחם. באופן שווה עוף מעיל עם קמח (לא יותר מדי או פירורי לחם לא מקל). לטבול עוף מקורנן לתוך ביצה לשטוף, ואז לתוך פירורי לחם. מחממים תנור ל 325 מעלות F. בטיגון עמוק שומן, עוף מטגנים קלות עד חום זהוב. לסיים בתנור עד מבושל לחלוטין, לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הסר מהתנור ותן לנוח.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
בעוד העוף מתבשל, מרתיחים את הפסטה עד אל דנטה ולנקז היטב, כך שאין לך מי בישול עודף אשר ידלל את הטעם. ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף. בהדרגה להוסיף את הקמח לעשות רביכה. לבשל roux 5 דקות, עד זהב בהיר בצבע. לשלב מספיק מרק עוף קצת בכל פעם כדי ליצור רוטב חלק. מבשלים לפחות 10 דקות כדי לאפשר את הקמח לבשל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות עוגיות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הצ ' דר ואז מתבלים במלח ופלפל לבן. ואז לקפל ככל פסטה כמו שאתה צריך לרכוש את המרקם הנכון עבור מקרוני וגבינה. לכסות ולהניח בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)
1
מרתיחים את תפוחי האדמה עד רך לנקז היטב. ואז מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים בחמאה. מקציפים חלב, מלח ופלפל לתוך תפוחי האדמה עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1-1/2 כוסות עוגיות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1
טופס מיטה של פירה תפוחי אדמה לעשות באר במרכז. כפית מספיק מקרוני וגבינה לתוך הבאר עד כדי כך שזה פשוט מתחיל לפרוץ את הקצוות של הבאר. כף חלק ריבה חבושים במרכז תלולית של מקרוני וגבינה.