קייל קיסר
קייל קיסר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרוב קיסר, בקערה, מנות: 522 קלוריות; 9 גרם חלבון; 23 גרם פחמימות; 2 גרם סיבים; 45 גרם שומן; 8 גרם שומן רווי; 27 מ "ג כולסטרול; 3 גרם סוכר; 493 מ" ג נתרןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו סלט קייל קיסר + ויניגרט קיסר, סלט קיסר כרוב, ו סלט קיסר כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
ג 'ינה Ferazzi / לוס אנג' לס טיימס (ג 'ינה Ferazzi / לוס אנג' לס טיימס)קייל קיסר
מנות: 4 עד 6Note: מותאם מ "לחם טרטן" על ידי צ ' אד רוברטסון.קיסר dressing2 lemons3 שיני garlic6 שמן זית ארוז אנשובי פילה1 חלמון ביצה
כדי להפוך את ההלבשה, לגרר את ההתלהבות מ 1 לימון.
חותכים את שני הלימונים לשניים.
מניחים את השום, אנשובי וגרידת לימון במכתש וחובטים בעלי כדי להפוך את הדבק עבה.
מוסיפים את חלמון הביצה, קמצוץ מלח וסחיטה של מיץ לימון ומערבבים היטב כדי לשלב. ממשיכים לערבב, יוצקים 1/2 כוס השמן, טיפה אחר טיפה. התערובת צריכה להיראות חלקה ושמנת, סימן שאתה בונה תחליב יציב. המשך לערבב, להתחיל להוסיף את השמן בזרם איטי. הרוטב צריך להתעבות. מדי פעם להפסיק לשפוך את השמן ולהוסיף לסחוט לימון. לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר מלח ומיץ לימון לפי הטעם.
מוסיפים מים, כף קטנה בכל פעם, ערבוב רוטב דק כדי עקביות של שמנת כבדה. זה עושה על 2 כוסות רוטב. אסור לך להשתמש בכל הרוטב לסלט; השאר ישמור, מכוסה ומקורר, עד 2 ימים.קרוטונס3 פרוסות לחם יום, כל אינץ '1 עבה, נקרע לתוך 1 1/2 אינץ' chunks2 כפות שמן זית
מלח 1 / 2 כפית herbes de Provence (אופציונלי) כדי להפוך את קרוטונים, מחממים את התנור ל 400 מעלות. בקערה, לזרוק את הלחם הקרוע עם שמן זית וקמצוץ של מלח. אם אתה משתמש עשבי תיבול, להוסיף אותם מדי.
מורחים את הלחם באופן שווה על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב ופריך, כ -15 דקות. באמצע זמן האפייה, להפיץ מחדש את קרוטונים אם הם צובעים בצורה לא אחידה.סלט מכלול 2 קילו כרוב שחור, מרכז הגבעולים הוסרו, וקרוע לחתיכות בגודל ביס
קיסר dressing2 / 3 כוס מגוררת או מגולח גבינת פרמזן
בקערה גדולה, לשלב את כרוב וקרוטונים.
יוצקים רוטב על החלק העליון וזורקים למעיל (אתה לא יכול להשתמש בכל ההלבשה).
מוסיפים את הפרמזן, זורקים שוב ומגישים.כל אחת מ-6 מנות: 522 קלוריות; 9 גרם חלבון; 23 גרם פחמימות; 2 גרם סיבים; 45 גרם שומן; 8 גרם שומן רווי; 27 מ "ג כולסטרול; 3 גרם סוכר; 493 מ" ג נתרן.מדיניות פרטיות
זכויות יוצרים 2016, לוס אנג ' לס טיימס
מתנות לחג: תריסר של אופה של ספרי בישול גדולים
תמונות: ספרי בישול שווה לתת (וקבלה)מתכונים מכמה מספרי הבישול הטובים ביותר של הסתיו