המתכון פיצה קמחי עם בייקון יכול לספק את התשוקה הקוריאנית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 84 גרם של שומן, וסך הכל 1450 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו ירקות בצל ירוק, גבינת צ'דר חדה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו קימצ'י, בייקון ופיצת פטריות שיטאקה, Bibimbap עם בייקון וקימצ'י, ו קמחי ספגטי עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 500 מעלות F ומניחים מתלה על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים 2 כוסות של הקימצ ' י והאגס לקערה של מעבד מזון. להתמזג מחית פירה עבה.
מרכיבים שתצטרך
קמחי
אגס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מסננים את הנוזל מן הקימצ ' י הנותרים למעבד המזון, ולאחר מכן קוצצים לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
קמחי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך ורוב השומן שניתנו, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
בזמן שהבייקון מתבשל, מרדדים את בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה
בייקון
גלול
6
חותכים פיסת נייר קלף כדי להתאים את החלק האחורי של תבנית אפייה הפוכה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
7
מניחים את תבנית האפייה בתנור על המדף התחתון. בעדינות אבק את הקלף עם קמח. מחלקים את הבצק לשניים, ולאחר מכן למתוח או לגלגל פיסת בצק 1 לתוך סיבוב 11 אינץ ' ישירות על נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
8
לאחר הבייקון הוא פריך, להשתמש בכפית מחוררת כדי להעביר חצי בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
9
מוסיפים את מחית הקימצ ' י לבייקון שנותר במחבת. מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים, חשופים, עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מערבבים 1 כפית שמן שומשום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן שומשום
קמחי
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
כדי להרכיב פיצה 1, להפיץ חצי רוטב קמחי על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמחי
רוטב
בצק
11
מפזרים חצי מהגבינות על רוטב הקימצ ' י.
מרכיבים שתצטרך
קמחי
רוטב
12
מורחים חצי הקימצ ' י הקצוץ על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קמחי
מורחים
13
מברישים את הקרום עם מחצית משמן השומשום שנותר ומפזרים חצי מזרעי השומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
שמן שומשום
קרום
14
בזהירות להרים את הקלף על תבנית אפייה מחוממת. מבשלים עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה היא מבעבעת, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
15
הסר מהתנור. אפשר להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
16
מפזרים חצי בייקון שמורות ומקשטים עם כמה בצל ירוק פרוס.
קימצ ' י עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.