קינואה טאבולה
המתכון קינואה טאבולה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בצל ירוק, קינואה, מלפפון חממה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו קינואה טאבולה, קינואה טאבולה, ו קינואה טאבולה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא קינואה, 1/2 כפית מלח, ו 1 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה הוא מכרז, על 10 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.
בינתיים, להקציף מיץ לימון ושום בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן זית. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
פרוש קינואה על תבנית אפייה גדולה rimmed; בואו מגניב.
העברה לקערה גדולה; לערבב 1/4 כוס ההלבשה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי נשאר ההלבשה ו קינואה בנפרד; צמרמורת.
מוסיפים מלפפון, עגבניות, עשבי תיבול, בצל ירוק קערה עם קינואה; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.