קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

קינואה טאבולה

קינואה טאבולה
קינואה tabbouleh דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 389 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 98 אוהדים. אם יש לך מלפפון, בצל אביב, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קינואה טאבולה, קינואה טאבולה, ו קינואה טאבולה.

הוראות

1
יש לשטוף את קינואה היטב ולמקם במחבת עם כ כפול נפח המים. מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות או עד גרגר unwraps עצמו. כבה את החום ולהשאיר להתקרר מעט, ולאחר מכן לנקז את כל המים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העונה קינואה, מערבבים את מיץ לימון ושמן ולהשאיר להתקרר לחלוטין. מערבבים את החומרים האחרים, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'