קינואה טאבולה
צריך תוספת ללא גלוטן, ידידותית לפודמפה וטבעונית? טאבולה קינואה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. אם יש לכם מיץ לימון, מלפפון, פלפלים קלויים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרחית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 98%. ציון זה נהדר. נסו קינואה טאבולה, קינואה טאבולה, ו קינואה טאבולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מביאים 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן. בינתיים, במחבת קטנה מברזל יצוק (אם אפשר), צולים את הקינואה על אש בינונית-גבוהה עד שהגרגירים מפיצים ארומה אגוזית ומתחילים לצוץ.
יוצקים את הקינואה למים הרותחים, דואגים שהסיר לא ירתח! מורידים אותו לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים והקינואה רכה, 12 עד 15 דקות.
הסר אותו מהחום ולאפשר להתקרר.
מקציפים יחד את מיץ הלימון, שמן הזית, 1/2 כפית מלח מעוגלת, פלפל ואגוז מוסקט.
שלבו בקערה גדולה את הפטרוזיליה, הנענע, עגבניות השרי, המלפפון, הפלפלים והקינואה המבושלת שהתקררה.
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים למעיל. טועמים לתיבול, ומניחים לשבת כ -5 דקות לפני ההגשה. (זה טעים אפילו יותר למחרת!)
דרך נוספת להגיש אותו היא עם הטאבולה במרכז מגש המוקף בעלי אנדיב או רומיין כדי לגרוף אותו.