קינואה טימבאלס
קינואה Timbales עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם משמשים, בצל ירוק, עגבניות שריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קישואים טימבאלס, פירה טימבאלס, ו מחיצות שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מוסיפים קינואה, דומדמניות ומשמשים. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג.
הסר מהחום; תן לעמוד, מכוסה, 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מערבבים את השמן, מיץ לימון, מלח, פלפל וכמון בקערה גדולה, ומערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים את הפטרוזיליה, האגוזים והבצל; מערבבים היטב. מערבבים בתערובת קינואה.
מניחים 3 חצאי עגבניות דובדבן, לחתוך צדדים למטה, בתחתית של כל 6 (6 אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול. לארוז על תערובת קינואה כוס 1/2 לתוך כל ramekin. מיד להפוך את ramekins על צלחות בודדות.