קינואה, עדשים & סלט פטה
קינואה, עדשים & סלט פטה לוקח על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ יין, טרגון, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 100%. מתכונים דומים: סלט עדשים עם פטה, סלט עדשים עם ענבים ופטה, ו סלט למוני עדשים עם פטה.
הוראות
מבשלים את הקינואה במחבת גדולה של מים רותחים במשך 10-15 דקות עד במכרז, לנקז היטב, ואז להפריש להתקרר.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת קטנה, ואז לבשל את שאלוט או בצל במשך כמה דקות עד שהתרכך.
מוסיפים את הטרגון, מערבבים היטב, ואז מסירים מהחום.
מערבבים את שאלוט ו טרגון מרכך לתוך קינואה מקורר יחד עם עדשים, מלפפון, פטה, בצל אביב, גרידת תפוזים ומיץ וחומץ. לזרוק גם יחד ולהירגע עד מוכן לשרת.